bir adilik var yaw akmıyor şelale![]()
bir adilik var yaw akmıyor şelale![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
tikkaaaytt.toplantıdan canlı yayın..EURUSD haftalık with indik..1.3790 altında kalırsa ve alttaki indik nunu sonrası 500 ü aşağı keserse çoookk dramatik bir düşüş gelebilir...Bakınız önceki NUNU lar sonrası 500 ün aşağı kesilmesi sonrası hareketler..yine kısa açtım selpatros..gerçekde de demoda da..
![]()
BANGA mühim
erman aldınmı boruyu zuahhahaaaaaaa
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
yorum yokh short devam gayri
bu arada testteki hızlı mentalde shortta devam edeyor
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
bana müsade işler yoğunlaştı bugünlük bu kadar herkese bol şans bol kazanç
Long devam long
Dün ne dedik?
91300-92800 git gel piyasası olacak, gerçi 92800 e varmadı ama 91300 lere tekrar indi saymak lazım ve buradan tekrar yukarı olur
Testere mi diyonuz ne diyonuz işte onun gibi bişey
Kolay gelsin.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
euro serseri mayın modunda ... hiç belli olmaz ... bende poz yok ..... bakalım buradan ne çıkacak .... üvvvvvvvvv ..... ya düşüşte küçük bi konsolide ...
yada dbir dip formasyonu fincan gulp .... ikiside olabilir ..... ahada yatay mondiyo bant ... bi taradfa mondiylar çekilecek ama ne tarafa ..... 1530 ver i var ... ....
![]()
2013,00
Selpatros,
Graş tüm hızıyla yoldaeh üh.üüww
BANGA mühim
eee verilerde iyi geliyo..amma dakmıyo..nassı yani yoksa graş tüm hızıyla yolda mı..üww
BANGA mühim
15:30 dış ticaret dengesi , haftalık işsizlik başvuruları verileri gelecek,
Eeeee, gelecek ne olacak bilelim bakalım lım lım
Şu olacak bence, tekrar 92000 üzerine attıracaklar
Basitmiş yaoouuvvv![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri