Ula bu FDOW'a niye vermiş coniler gece gece yaw... Bi rahat durmuyo herifler.. FDAX da tam dün biz kapanırkenki yerinden açtı... üvvv... Gaptrading para bırakmaz oldu... Daytrading mi yapsak na'apsak... üvvv...![]()
Ula bu FDOW'a niye vermiş coniler gece gece yaw... Bi rahat durmuyo herifler.. FDAX da tam dün biz kapanırkenki yerinden açtı... üvvv... Gaptrading para bırakmaz oldu... Daytrading mi yapsak na'apsak... üvvv...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
vay vay golda bak be...
yok arkedaş bundan sonra goldda şort poz açmak için ya evlenmek lazım ya da sünnet olmak lazım , gold edinip o şort pozları hedge etmek için...ehuehueuee...ikincisi bir mösliman için teknik olarak şu aşamada mimkin olmayacağına göre geriye kalıyo evlenmek lazım...pifff.yok ağa gold dan uzak duram ben..ehueheueh
BANGA mühim
cümleten günaydın ve bol kazanclar..
gene endexte zamana oynayıp algıları sogutuyorlar.. azar azar short devam sımdılık yenı zırve gelirse biseyler dusunuruz..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
kardaşlar arkadaşlar bunlar bu 4 günde yatayda işi bitirecekler
bayram tatiline ne olursa olsun flat girecem
zaten pazartesiden aldığım karar var.flat devam.
şeytan arasıra dürtüyor amma şeytana uymak yok
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
först eproaç.... (c+l+h)/3 olarak düşünürsen aslında o barda bir önceki bara göre yükseliş olmuş olabilir
sekınd aproaç...bir diğer konu; sadece fiyata değil, fiyat-vlt ilşkisinden türeteceğin "volatilik fiyat" değişkenine bakarsan, yine o barda aslında bu değişkenin o barda düşmediğini, arttığını düşünebiliriz sevgili strobaba...
beni bu tür zımbırtılar üzerinde düşünmeye iten şey şuydu...al/sat sinyalleir genelde büyük boylu barlarda geliyor ve sonrasında çoğu kez, sonraki barda, al gelen mevcut kapanış fiyatının daha aşşağası görünüyor..bu da ucuzdan mal alman demek yada kayma yı lehine çevirmek demek..yani volatilik fiyata bakarak, az bekyeyim yada hemen dalayıma karar vermek mimkin olabiliğğ..kaldı ki şöyle bir avantajı da var; eğer o al sinyali feykse, sonraki barda dramatik bir ters yön hareketi olduğunda (msela önceki barın L sinin altına düşülmesi gibi) o feykden de kurtulmuş oluyorsun...
filhasabu yaklaşım msq (multipass) ın içinde yok çünkü hala çok geliştirilmei ve üzerinde düşünülmesi lazım...
BANGA mühim
Hümmm... Flama görüntüsü hakim... Stro alt çizgi kırlırsa long'larda ısrar etmez... Hatta sistemlerin durumuna göre short bile açabilir... Stro çıkacak düşecek diye tahminlere göre oynamaz, grafigh ne derse ona göre devam eder... Ayrıca Stro arada bir kendinden 3. şahıs olarak bahsetmekte ve bu durum onu çok endişelendirmektedir... Acaba bir süre trading'e ara mı verse ne...![]()
Astiprof mesaj kutun dolumu acaba![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Cogh ilginch yaklaşımlar bunlar Astat Üstat.. Çok düşünüp çok çalışmak lazım.. Tabi oluşacak sistemin sadece testlerde iyi görünmesi yetmez, arkasındaki felsefe de doğru ve üniversal olmalı ki gelecekte de çalışabilsin...
Kapanış fiyatını sinyal için kullanma konusu derin... Eğer sistem EW prensiplerine göre çalışıyorsa, çubuğun H veya L'sinin bir seviyeyi ihlal etmesi sinyal için yeterli olabilir, C'nin nerede olduğu farketmez.. Hatta C en dipte bile olsa AL verebilir. Öte yandan çubuk daha kendi açılış noktasını bile geçmekten aciz ize, bu çubkta long'lamam abi yaklaşımı da çok mantıklı ve üniversal bir yaklaşım.. Çok düşünmek çok çalışmak lazım... üvvv...
he işte çalışmak düşünmek lazım..kaldı ki sonuçta yine de adam gibi bir sonuç elde edilemeyebilir..yukrdaki dediğim yakalaşımlarla elde ettiğim sisteler
a) MSQ nun aklında bile geçmeyecek şekilde bazen çok çok iyi yerlerde sinyal veriyor,
b) Ama overall da asla MSQ nun getirisine ulaşamıyor..
muhim olan overall olduğuna göre..bundna sonraki çalışmalarda şu 3sonuçtan biri olacaki.. a) bu yaklaşımlar tırt bi işe yaramaz b) çıkış noktaları doğru ama hedefe ulaşmak için ben yeterli zaman emek harcayamıyorum yada ben yetersizimc) holly wars
![]()
BANGA mühim
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri