850 den de zabah açtığımın iki misli şort açtım...poz 2/5 kısa oldu..eüzü....YYŞD..nedne derseniz fiyat 900 e sıçraken TGG 2 den 1 e düştü..ayrıca sistemde satta zate...eüzü..graş gaçınılmaz
BANGA mühim
Eski bir Kuala Lumpur atasözü: "En garanti long Dow'un tepetaklak düşerek açıldığı ama VOB'un sallamadığı gün açılan long'dur."![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
herife bak bi GARAN ile endeksi tutmaya çalışyor tebrik etmek lazım düşecek de naz yapıyo kereta![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
90350 altı düşüş başlayacağından tutuyolar işte, pazartesileri piyasaya bakmıycam diyorum yinede kıymetli vaktimi harcıyorum bu güne, akıllanmadık bi türlü![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
yarın açılışta tabana kitlenecek belkide. pala güçlü gösterior ama heç inanmıyorum.
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
para nerde bitti abi üwww tahvilleri fede satan vatandaş nedecek parayı fona koyacak fonlarda dünyaya akacak parayı katlayacak vs. vs.para var vatandaşda mesela hedge fonda eleman teklif ediyii bana getir parayı 2 ye katlarız felan anapara garantili deyor 1 yıl vade ama .. desek nolacak üwwwwwwwwwwwwwwww raLLYENSYNC...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri