patron..canım makro analiz çekti..ühühühühü..misal şimdi seçim yaklaşıyor..seçim ekonomisi-parasal genişleme ve geleneksel kışları fiyatların yükselmesi olayı birleşince inflation ve infection artar...(infection sadece kışla ilgli hastalık artması ile ilgili ekonomi ile ilgili deel)...faizlerde artar..o nedenlem şimdi bizde bi güzel düzeltme olur aşşa doğru....fekat parasal genişlemenin şirket karlarına olumlu etkisi, seçimi akp nin kazanacağı, ab ile mevzuların ciddileşmesi ile birlikte sonra yukarı bir final countdown yaparlar...rekorlar filan.... daha sonrasını boşver...heheheheh..
pis makro analiz oldu...yanılma ihtimali yüksek ama herhalde 60000 puan yanılmaz...ahahahaah..üühühühhü...araad uyanır yani..eh eh eh...
BANGA mühim
EURUSD okazyonu...Yukarı kırılmış süsü verilen üçgen feykos olabilirdi..NUNU ile birlikte düşünüp, o nedenle..kırmızı band seviyesine denk gelen seviyenin altında 60 dk lığa bakarak şort açtım..aslınd 1.41xx lerde bile açabilirdim amma geciktim..üwww..
bu araad 1.3950 altında kalırsa günlükte 1.33-34 ler gündem olabilir..kraşi..eynseynçç
![]()
BANGA mühim
eurusd şortlar 1.3938 deb flat..bereket versin
BANGA mühim
Yorum yok short devam
5 dk sinir bozmasa eyi olur
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
1.3928 eurusd long...
gorkarımki vob u da alacaklar..orda sistemi bekliyorum..satta çünküm..üwwwwüwww
BANGA mühim
ZİLD... Pala uğraşmış ama Cuma günü gapanışa doğru açtığım ulong'lar stop'lamamış... 104.975'de çıkarım bu long'lardan... O zamana kadar fazla gıpraşmaya niyetim yok... Zaman kısıtlamam yok, bakarsın uzlaşmışım... Kayahanist'leri gördükçe de içim müsterihlikle doluyo...Ne pis boğaymışım be...
![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Zabah desteğe tam yaklaşmadan depmiş... Üstdeki dirençleri geçti mi mondiyo çekerim... Alttaki desteklerin altına düştü mü stop'lar ve Pala'ya saydırırım... Yoksa gıpraşmam...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
5 dakkalıı nezaman gostersem düşüyore namıssız bakalım gene düşecekmi
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri