dün histemle verdiğimin mislini histemle geri aldım...haftasonuna filat..kafa rahat...sistem alda kaldı...
endeksin günlük TA sı el berbatyüz, histemde sattaydı ama..en güzeli sisteme gafa tutmamak..varsın gap ı başkası alsın...nema problema...tekir mi hamsi mi aceba...du bakalım
BANGA mühim
memügeyt..indirime girmişsin...ehu
http://www.hepsiburada.com/Liste/sea...uctid=bd850783
BANGA mühim
selçuklu patron bi bak hoşuna gidicekmiBenim tercihim altını çok daha yukarı götürecek sayımlar ama bundada etiketler güzel gibi
ne dersin?
![]()
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Bide bu var. usd index
![]()
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Günaydın bol kazançlar...
günaydın bol kazançlar
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
günaydın..
iyi haftalar.
bol kazançlar...
********yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..******
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri