jelibon Nickli Üyeden Alıntı
Dün burada Passat sordu malı ne kadar taşıyacam diye
Çaktırmadan tüyoyu verdim.
Bunu anlatmanın ince bir ayarı vardır.
Uygulaması ise traderin başarı formulüdür, bunu anlayamamayan tradede başarılı olamaz.
90 lık alımın arkasına ertesi günü yatay olacağı ve seansta yatay eksi olacağı yazısı futurein ise artı olacağı yazısı.
Şimdi Amerika yatay yapacak seansta ama seansta yeni tepe yapacak önce.
Bu niçin? Diğer piyasalarında dünü rahatlıkla geçmesi için.
Bakın bu piyasadaki yutdışı-Tr veya avrupa uyumunun anahtarıdır.
Kolay değildir Amerika yatay eksi yapacak demek ama malı bir yere kadar tutmak zorundasın vobda.
Sonuç?
Öyle oldu.
Amerikada öyle olacak.
Bunun bir gün önceside hiç pozisyon değiştirilmeyecek gündür. Dün döndükçe kaybolur, bugün ise hem karı tepede al hem shorta dön ve cuma kapanışı olduğu için yine kar al günüdür. Gün sonundada flat kalırsın haftasonunda bir gün uzatıp pazartesi akşamı İnönü'de maça gidersin. He he.
Bakalım bir Bambo Veysel ne alemde.
Jelibon.
vay üstadım benim.yaww çaktırmadan niye veriyonuz.bakayım yapacakmı yapamayacakmı diye değilmi
vallahi tam dediğinizi yaptım hatta 91950 den piyasa emri gönderdim internetin yavaşlığından 750 de flata geçtim.4000 puan cepte
ardından hedef erdim ve hedeflerim de bayağı iyi çalıştı.aslında biliyordum oralara kadar düşeceğini gerçi 90400 olmasada bayağı yaklaştı
noktasal olmasada noktalı virgüllü oldu işte.amma 91100 iyi çalıştı
herneyse vallahi kısa açacaktım amma ağzım kısadan çok yandığı için birde aha bizim azulu öküz(boğa) şimdide azulu ayu oldu diye fırça çekersiniz diye almadım poz
kısa vadeli kısacıyım dedim ama.amma poza tırstım girmeye
yani bazı şeyler öğrenmişiz üstad
teşekkürler herşey için
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Yer imleri