Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
525 TP iflat ve yemek
BANGA mühim
Matrikste prev fonksiyonu çalışacak dedim, çalışacak.
bir sp moodys not arttırımı gelse way be showu izle
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
897xx lere şortları girdim 800 ü kırarsa anında tekrar long
Denizden angus çıkacak dedim, çıkacak.
Referandum sonrası için derecelendirme kuruluşları not arttırımı gelebilir demişti, yani o şekilde haber çıkmıştı.Şimdi sıcak para zaten gidecek yer arıyor, not arttırımı olursa gerçekten cümbüş olur![]()
geldik dananın kuyruğu yere 89650 bakalım Ta burdan longu kapa der ama sistem tersi diyene kadar long kapama yok dünden 88050 den gelen sinyal ile zero işlem bekliyoz bakalım
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
belkide dökme için 89100 lere bi ani göçüş olabilir ama bu yukarı trendi bozmaz
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
ZİLD... Sistem hala long'lardan kar alabilirsin demedi (pembe ok çıkmadı)... Bundan sonra barlar yeşilde kaldığı sürece pembe oklarda kar al, açık yeşil oklarda tekrar gir stratejisiyle devam... Sistematik robotik trader Stro iş başında...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri