qe2 sonucu iyi olmazsa altında olumsuz tepki devam eder.
en çok etki bu stimulusmuş, bailoutmuş, planmış altına.
bak mesela euro, petrol çok sarsılmadı, altın sarsıldı.
Jelibon.
qe2 sonucu iyi olmazsa altında olumsuz tepki devam eder.
en çok etki bu stimulusmuş, bailoutmuş, planmış altına.
bak mesela euro, petrol çok sarsılmadı, altın sarsıldı.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
ben bunu dillendirmiyorum ama esas merak ettiğim bu imkb her yerden hızlı biliyorsunuz. bazı hareketleri önceden yapıyor.
acep bizde önceden satış geldi ya, diyorumki bu qe2 nin sonucu acaba beğenilmeyecekmi.
Beğenilmezse imkb haklı çıkacak.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
35 dakika sonra öğreneceğiz çok volatilite olacak. kapanış nerede olacak bakalım.
Jelibon.
Vob tekniği bozuk kapattı bunlar haberleri önceden alırlar hep.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Nasdaq nisan tepesi noktasal aynı yer.
2335.
Bu dirençmi olacak, yukarımı kırılacak bütün mesele bu.
İki tepeye dikkat hareket aynı yerden başlamış aynı yere neredeyse aynı şekil gelmiş.
Tam teknik analiz harikası. Kitaplık.
Pozisyonda buna göre olmalı.
Jelibon.
cümleten bol şans ...... herkese ....
2013,00
Şunuda söyleyim yani bugün o gün diye çok önemsiyoruz.
Aslında tarım dışı günü bundan daha önemli gün.
BENCE.
O gün 5 kasım çünkü.
5-2= 3 kasımda çalışır bilmem.
4 ayda 2 gün önemli birşey değil.
Jelibon.
Ikındı tıkındı geldi 1.4080'e.
jelibon.
vay vay vay dalgala yavrum dalgala.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri