Bunlar O.Ç Oduncu çırağı yaw
Bunlar O.Ç Oduncu çırağı yaw
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
Löng ulem pala löng ne edersen et yemem.![]()
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
Forex e döndü burası yazıktır ya Diyecek şy bulamıyorum
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
herif stopları patlatıyor başka bi nedeni yok bi anda 2600 kont ile tüm kademeleri çizdi o barda ve tekrar aşağıya ancak trend göstergesi 15 dk likte 28 nden beri yatay diyorve devamlı carpıyor bu arada Asti YVD de grafikle işleme ne zaman geçmeli sence aralık grafikte sistem çalıştırıyom hala da
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
89700 den 88650 ye yuh artık 700 den longlayan kalmamıştır sanırım trendebi ablamız vobu bırakın demişti galiba bundan dolayı demiş
![]()
ben sordum aracı kuruma 1000 lot çizmiş
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
15 dklıkdaki dev tobo tamamlansın 1 milyon çiçek açsın
BANGA mühim
büyük oyuncuların niyetleri vobu forekse benzetmekse hiç uğraşmasınlar biz salakmıyız 1-10 kaldıraç oynuyoruz. aslına gideriz teminat parası cebimizde kalır daha iyi. ama vobta uzun süredir oynayan emektarların çoğu rassal eğrilikten dolayı oynar. forekste uzun vadede ne sistem ne histem çalışır. yazı tura sisteminden başka sistem pek çalışmaz o da bizi bozar... bu son değişikliklerden sonra arjantin,çin meksika,brezilya gibi ülkelerin türev piyasasına çok kişi kayabilir... açıkçası ben düşünmüyor değilim...
it's time to long
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
bu ülkelerin vobu dahamı iyi ki sanmıyorum bu vadeli işlemlerde bu tür oyunlar hep oynanıyor okuduğum kitaplarda vadelinin tehlikeli bir arena olduğu defalarca tekrarlanıyordu.Vadeli işlemler her ülkede aynı şekildedir diye düşünüyorum bende.Eğer takip eden varsa anlatırsa sevinirim misal Fdow unda bizimki kadar ters hareketler yaptığını görmüştük geçenlerde
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri