ahanda .... dxy ... majör tahminn sayım ... c dibinin altına inerse bu sayım ..... exx olur ..
beklentim .. üçgenin .. alt çizgisinin kırılması ama ... c dibinin altınada inilmeden yukarı zıplaması ...... yani özetle dxy bence majörde dipliyor .....
![]()
ahanda .... dxy ... majör tahminn sayım ... c dibinin altına inerse bu sayım ..... exx olur ..
beklentim .. üçgenin .. alt çizgisinin kırılması ama ... c dibinin altınada inilmeden yukarı zıplaması ...... yani özetle dxy bence majörde dipliyor .....
![]()
2013,00
rüzgar (19.10.18)
rüzgar (19.10.18)
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
rüzgar (19.10.18)
Şimdi A kısmı üstteki paniğin oluşacağı yıllar. Ama bunlar zirve. Panik zirvede oluşuyor. A'Ya kadar bekleyecen A'da satacan. Çok eskilere bakamadım sonra bakacağım. 1999 biliyorsunuz 2000 tarihi nasdsaq zirvesi, 1999 dan uyarıyor bu.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
rüzgar (19.10.18)
eur/usd .. Tahmniim ... sayım minor .. 2 dakkalık .....
![]()
2013,00
rüzgar (19.10.18)
ağam 86400 de görüşürüz, gene de büyük konuşmayayım ama benim gördüğüm budur. zaman zaman bana uyguladığın kamasutra tekniklerinden en güzeli seçtim, seni orada bekliyorum, zevk alacaksın eminim heh heh...
rüzgar (19.10.18)
Ortadaki B'ler iyi zamanlar, yüksek fiyatlar ve yine tepeler ama aslında herşeyi satma zamanları.
Burada döngü ne 8-9-10 yıllar.
Burada 2007 noktasal karşımızda noktasal borusal.
Jelibon.
rüzgar (19.10.18)
C ler ise 3-5, 2-5, 4-7 yıl şeklinde iki ayrı döngü yapıyor.
Toplamı 9-7-11' e geliyor.
C ler dip yılları kötü zamanlar. Ama aslında fırsat.
Ha ha 2012 orada.
2012 dip diyor 2019 tepe diyor, Pretcher'a ters bakalım nolcak.
Jelibon.
rüzgar (19.10.18)
Şimdi bunun hakkında çalışmalar var. Ve farklılar var.
Buna benzer döngüler var.
http://www.davidmcminn.com/pages/brenfib.htm
Burada 8-9-10 yılda piyasa tepelemesi geldiği açık. Ve 54-56 yılda birşeylerin ancak düzelebildiği yazılıyor.
2010 bunlardan biri olabilir.
Benim anladığım bu kadar bir inceleyin.
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri