Tekrar cörtledim ama hiç müsterih değilim... Ters sinyalde stop yapmakla kalmam reverse de yaparım...Gözüm 5dk'lıkta elim butonda... üvvv...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
vay arkadaş histemli gostergelik 1 kontrat alayım dedim aralıkta 725 den bana kontartı verdi zırt diye düştü 450 ye .. uehue ulan beni mi bekliyodunuz bu fiyata gitmek icin.. allah allaahh.. valla şaka gibi![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Hızlı sistemde sabah verdiğim geçici short sinyali hala var patron... Yavaş olan hala long, ama giriş çıkış için kullandığım sinyalizasyon metodu long'un varsa kapatabilirsin diyor.. Kapanış önemli tabi.. Haftalık hala long olduğu için düşüş gelse bile bu ancak ilk adımı olabilir... İlk tepkiden sonra haftalığı da yanına alarak düşmedikçe çok birşey beklemiyorum şahsen şimdilik.. üvvv...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Ancak haftalıkda Sat vermesi için bayağı bi düşüş gelmesi lazım bendeki sistemde bide tüm periyotlarda günlük 120 ve 60 dk lıklarda iyi darbe yemiş gibi görünüyor aralık vd yukarı çıkışlar tepki olur sadece şimdilik görünen o bende
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri