Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
rüzgar (19.10.18)
bu ucube dalga..... namı diğer ewsel muamma ............ bence .. böyle ... bitmez ... son faz ... çok büyük bi ralli beklemiyorum ama ... lazım bi yukarı buraya ....... hayaller kurulacak hayaller yıkılacak ...... kısa süreli bi son faz .. ama fiyatsal oalrak sert ... beklentim budur .. .ahanda graf ..
![]()
2013,00
demekki bu 1187 kritik, öyle olmasını bekliyorduk zaten. 10 yukarı, 10 aşağı gitti şimdilik.
mesele destekmi yapılacak sonuçta direnç olarakmı kalacak.
buna göre poz almalı spde.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
kafamı tek karıştıran ... tek graf .. papazın grafı .... o ayrışabilir bu son fazda belki .. tabi sarıgızında sağı solu belli olmaz ..... ovli tepe .. kolay değil tabi .. ayrışmalar olacak ezberler bozulacak ....
2013,00
5 3 3 5 de nihai tepe demekle son en sondaki 5'i kastettim.
Yani kısa vadede tepe yenilermi diye?
5 4 aşağı sonra 5 5 yukarı beklentim devam.
Jelibon.
merhaba arkadaşlar, bu siteye ilk mesajım, topiğinizi yeni keşfettim ve şöyle geçmişten okuyarak geldim, artık takipcinizim
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
ewsel bakış ve ... key levellar ...
![]()
2013,00
Abi şöyle dolarda kısalmışım bir not arttırımı haberi gelse nasıl olurdu acaba iyi gelir mi![]()
altında kısalmışım
Borsada mumene uzamışım
ya göl maya tutarsa
rüzgar (19.10.18)
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri