sakin relax yolda paraşütçüler mevzi al zuhaha
sakin relax yolda paraşütçüler mevzi al zuhaha
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
bugün aralık 90350 altı kapasın yeter günlük düşüş trendi için galiba
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
aha yazdım buraya...Süper lotto bana çıhsın, bu arabadan iki dene alacam, birini gurayla forumdaki güzide argadaşlarımızdan birine hibe edecem..eğer kurada gazana argadaş emekdar değilse ona da sıfır lada çekecem..ehehehe..yok yok ayıp la, taam jetta, corolla felan da olur..söz valla..bir de paranın 1/5 ini tanımadığm ihtiyaç sahiplerine verme yeminim var... neyse yine de güzel para kalıyo bana...hehehehe..neyse kesiyim burda...yoksa hayali olarak loto çıkan ama yine de fakir kalan adam olcem..üwww
BANGA mühim
ühü sanırım fena tepecek bu
![]()
Akşama şenlik var gene .
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
ulen flatletcek bunlar beni az kaldıhayır o bi şey değil de şort sinyalinden hiç bi şey kazanamadık ekimde
bu şort ta tırt çıkarsa tükeriyim böyle işe derim..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri