Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
tahmini sayım .. patronlar ...
sazan abim .. bende saydım .......... .... yeşil 4 dibi altınd bu sayım exxx oluyo .. kendi özeleştirimide yapayım ... eğer bir dalga itki olabiliyosa ... diğer alternatifler ... geri planda kalır .... mavi 1 ve mavi 2 arası kombinasyonlu kısım zorlama oldu . çok detaya boğuluyorum ..
![]()
2013,00
Günlük sistemlerden biri (aslında okları da sayarsan ikisi) buradan geçici sat veriyor... Du bakalım... üvvv...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Eskiden bi mbm vardı...Kendisi böyle durumlarda basın laynnn derdi...![]()
-Ben bilmem zistem bilir...
-Demirden korksak trene binmezdik...Kaybetmekten korksak Voba gelmezdik...
evet demek ki neymiş 5 lik hiç bi şey 15 lik her şeymiştek periyot tek sistem 60 lıkda gördüğüm büyük resim daha önemli demekki
şimdi asteton hocam gebe bi şeyler bulur buna da
![]()
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
aralık vade verdiler (crash,basın dibine,şelale,paraşütleri açın vs vs)![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
mc olacak öğlen arası bak neler olur o zaman aralık uzuncu kalmaz patates olur ekim vade sonu bakalım kendini yakacakmı pala ekim 88400 beklerim aralık 89150 way arkadaş bu nasıl bekleyiş yawwwww
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Aralık vadede trend devamı için önemli destek yeresindeyiz...
bakıyorummmm
şu an şartlar longlamaya müsait değil
91 200 şort devam
88 200 e doğru gidiyoruz
Bol Şans...!!!
![]()
Konu açtım yazılarım topluca orada...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri