YYLD....astetron gontratlarını ve sistemini güvenilir ele teslim eder ve bir toplantıya kaçar
YYLD....astetron gontratlarını ve sistemini güvenilir ele teslim eder ve bir toplantıya kaçar
BANGA mühim
91200 long kalben sisteme bakmadan
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
vay be 5 dk lığa yemek yemeye çıkalım dedik 175-200 göstermiş o kadar düşereceğini tahmin etmemiştim 200 den açardım longu yoksa![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
fıtık eder ınsanı bu ne boyle ya
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
91.400 long....
"Alemlerin Rabbi Olan Allah Dilemedikçe Siz Dileyemezsiniz" (tekvir-29)
yaz bitti bakalım çortlar ne olacak
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Ge, garantı bankası hısselerı ılgılı kamuya acıklanması gereken herhangı bır yenı gelısme olmadıgını bıldırdı
t.garantı bankası a.s.'nın kamuoyu aydınlatma platformu'nda (kap)
yayınlanan acıklaması asagıda bulunuyor.
"serı vııı no: 54 sayılı teblıg uyarınca hıssedarımız ge arastırma ve musavırlık
lımıted sırketı'nden 25.10.2010 tarıhınde alınan bılgılendırme asagıda yer
almaktadır:
"daha once t.garantı bankası a.s tarafından yapılan
acıklamalarda da belırtıldıgı uzere ge arastırma ve musavırlık lımıted sırketı,
t.garantı bankası a.s de sahıp oldugu ve sermayenın %20.85'ıne tekabul eden
hısselerının satısı ıle ılgılı stratejık opsıyonlarını degerlendırmeye devam
etmektedır. Kamuya acıklanması gereken herhangı bır yenı gelısme
olmamıstır."
ayrıca, bankamızca ge arastırma ve musavırlık lımıted sırketı'nın sahıbı oldugu
banka hısselerının satısına ılıskın olarak kamuya acıklanması gereken herhangı bır
bılgı bulunmamaktadır."
-matrıks-
"Alemlerin Rabbi Olan Allah Dilemedikçe Siz Dileyemezsiniz" (tekvir-29)
91450 aort geçerse roket
fıtık eder insanı ... pifff flat...
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
uzaaaaaaaa haydi gaz veriyom endekse
XU100 de 71 750 - 800 de direnç oluştu üstüne atamadığı sürece düzeltme gelecektir...
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
Garanda kademeler ilginç...
![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri