350-400 aralığına inerse longlamayı düşünyorum flatım hala
350-400 aralığına inerse longlamayı düşünyorum flatım hala
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Aralık vadeye taşıdım kısaları aralarında +750 makas var...
Haftalıktan 5dk'lığa kadar tüm sistemler long... DAX 5dk da long...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
göstergeler dönüşe başladı palanın işi bu![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Parite 120 lik...
![]()
375 DEN LONG DENEMESİ ASTİ BEN DEDİMİ YAPARIM HE SONRA DÜŞER STOPLARIM AMA OLSUN![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
5'lik short'a geçtiği için son long'lar cücük karla kapandı ve flat'ledim.. Yine 5'likte iki şartın da sağlanması ile (yeşil bar ve yeşil ok) tekrar long'a geçerim.. O zamana kadar flat.. Üst zaman dilimleri short'larsa o zaman da tersi stratejiye dönerim... Olayı otomatiğe bağladım artık fazla düşünmeme gerek yok.. Biyonik trader iş başında... üvvv...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
uzadım haberınız olsun yamulabilir buralarky gostergeligim almam gerektıgını soyledı ....
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri