Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Passat,
İstanbul böyük şehir, yuttumu seni naptı?
Nirdesin?
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Gümüş için bu tarihlere dikkat edelim bakalım (-,+).
15 tepe en son.
01.11.2010
16.11.2010
26.11.2010
13.12.2010
29.12.2010
Jelibon.
Şimdi gümüşte mevsimsellikte eylül-ekim tepesi mevsimselliğe göre geç geldi.
Buda gücün göstergesiydi.
Şimdi ay sonuna normale dönsek graftan yataylık ve konsoliadasyon ve kasım diplemesi gözüküyor.
Günlük trade edeceğim bir süre yön kavramım olmayacak. Aralık rallisinde ise long olacağım.
Bakalım napacak?
Jelibon.
Onsta 1350 üzeri longa dönmem 1350 altıda short olmak gerek. Düşüncesindeyim
1350 dalıp sağlam bir şekilde geçecek gibi duruyor şuanlık ama
Ya bu piyasa adamı böyle eder işte.
Hayatın cilvesi.
Tek başımıza longcuyduk aylardır.
Tüm Türkiye longcu oldu bu aralar.
He he.
Jelibon.
Çıldırt bizi delirt bizi batır bizi başkan.
Iverson, Beşiktaş'ın teklifini kabul etti
NBA'in en önemli oyun kurucularından birisi olarak gösterilen Allen Iverson'ın Beşiktaş Cola Turka ile prensipte anlaştığı ve bu hafta içinde sözleşme imzalamasının beklendiği bildirildi.
Yahoo Sports'a bilgi veren konuya yakın kaynaklar, 2 yıl için 4 milyon dolarlık kontrat teklif edilen Iverson'ın 6 Kasım'daki Bornova Belediyesi maçında sahada olmasının beklendiğini belirtti.
Kaynakların verdiği bilgiye göre, bu hafta içinde sözleşme imzalayacak olan 35 yaşındaki ABD'li yıldız, 31 Ekim'e kadar takıma katılmış olacak.
İmzalanacak sözleşmede, Iverson'ın sezon sonunda ayrılmasına olanak sağlayacak bir madde bulunacak, ancak yıldız oyuncu sezon bitmeden kulüpten ayrılamayacak.
Türkiye'ye transferi bir süredir gündemde olan yıldız basketbolcunun son kararını dün oynanan Beşiktaş Cola Turka-Banvit maçını internetten izledikten sonra vereceği bildirilmişti. Iverson'ın bu maçta edindiği olumlu izlenimler neticesinde Beşiktaş Cola Turka'nın teklifini kabul ettiği belirtiliyor.
Iverson geçen sezon NBA'de 3 maça çıktığı Memphis Grizzlies'ı teknik kadroyla tartışarak terk etmişti. Daha sonra transfer olduğu eski takımı Philadelphia 76ers'ta 13.9 sayı ortalamasıyla 25 maç oynamış ancak buradan da ailevi sorunlar nedeniyle ayrılmıştı.
Sn jelibon bir acemi olarak öğrenmek istiyorum, atın ve gümüşte açılışta oluşan boşluk dolacak diye birşey varmı,varsa bugünmü doldurulur?alım için bu aralık uygunmudur?şimdiden çok teşekkürler saygilar...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri