92700 nası eyimi
92700 nası eyimi
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
90650 tepeydi 90525 te bakalım nasıl yapacak pala bence basar gene öğle arası bıyığını tükürdüğüm zuhaha
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
birazdan uçar burası kemerleri bağlayın zuhaha
HobareeeeyyYYYYY 2 aydır dayak yiyom! Allahtan kaldıracı düşük tutuyom yoksam sermayeyi sıfırlayacaktım! Bu menem bi piyasa oldu anlayamıyorum! Çok zorlaştı artık profesyonel işi oldu!
İşi gücü bırakıp burayı takip etmek lazım! O da mümkün olmadıına göre böyle giderse bırakırım ben aga!
Kazanamadığım yerde ne işim olur! Bu arada dipten kısa açtım zirveden stop ve lonk nası?![]()
425 çok kritik acil yukarı kırmazsa basarlar!
1 satir izliyorum 400 425 350 325 cok sakat nokta 50 ustu bu 91 92 ye kadar yolu var sadece bu bugun dis piyasa bizar toplanirsa bunu kimse tutatmaz ucak gider su anda dis piyasa 0 a cok yakin artiya gecebilir
2 seans cok sert baslayacak
5Dk grafik mavi direnci kırmazsa geçmiş ola!
Uploaded with ImageShack.us
kanallar diyor ki::
geçersek 73 ve 76 endekse gidiyoruz
![]()
Konu açtım yazılarım topluca orada...
90400 de açanalrı stoplatmak ister bu şimdi ama günlük hala düzelmedi bana göre ve eğer bugün 90500 kapayamassada bence düşüş iyice yaklaştı derim indik çok zayıfladı diyor düzeltme kaçınılmaz gibi
ama bu dediğim günlükde ki son durum ve 5000 lik bi düşüş olacak 2-3 hafta içinde bence![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri