gümüş .. wave ed .5 savrulma yaptı ..
altın ... 1-3 trend çizgisine değdi tepti .. .du bakalım ....
bir ihtimal hala ed wave 4 te ikiside ...... bilinemez ...
2013,00
sevgili jelibon,
bu hakan arıkan'a bi güzellik yap.gözünü seveyim adamı kalede görünce bana geliyorlar soldan soldan.bu adamla biz her maça 1-0 yenik başlıyoruz.
CENK denen çocuk bunu 5 le çarpar 10 a böler.hatasız oynarken nasıl kesik yer böyle bir kaleci?
dün biz o maçı CENK olsa berabere bitirebilirdik.onca eksiğimize rağmen.sen bir schusteri ara sevgili jelibon.hakanın zamanı fibonacci penceresinde dün doldu de.zaman CENK zamanı RALLİ zamanı de...kartalım tepe takla çakılıyor jelibon.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
muammma ... kırmızı çizgi önem yeresi ..... ,
![]()
2013,00
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Eskiden bizim Mustafa Abi giderdi antramana koyardı baklava tepsisini Gordonun kafasına.
Şimdi bu tip durumlar kalktı amatör ruh ortadan kalktı.
Bu shusterede Hakanla birlikte bir beyin sarsıntısı lazım bak o zaman nasıl düzeliyorlar.
Eğer bu tip durumlar eskisi gibi olsa çalınan 2004 şampiyonluğundan sonra toparlanma böyle 5 yıl sürmezdi.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
gümüş daha anlamlı bi graf ... ewsel anlamı : düşüş itki değil ..... ya 7 dalga bitti ... ya 11 dalgaya gdecek ..... du bakalım ..... 7 dalga yeter bence ...
![]()
2013,00
22.32 alım yeri sarkma 21.31-21.83'a kadar olur.
19.10 hiç gideceğini sanmıyorum oraya harika alım olur ama düşeceğini sanmıyorum oraya.
İlk aşamada yukarıdaki ikisi mantıklı duruyor.
Jelibon.
papazda c minor finito.... majorunu isteruk....tirexler.....![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri