cümleten günaydın .... altın namı diğer sarıgız ........ jelibon abinin ... 20-23 ekim aralığı .... ve bu graf ....kvli dip ihtimalini artırıyor bence ....
![]()
2013,00
Gümüş bugün
Dirençler 23.60-23.65 ve 23.95-24.02.
Destekler 22.89-23.09 ve 21.88-22.50.
Şimdi neye bakıyoruz bugün veya pazartesi olası dip olma durumuna.
Sonra ay başına tek yön gidecek.
Bugün veya pazartesi dip olursa ay sonuna yükselecek.
Diplemeyi beceremeyip düşmeye devam ederse ay sonuna kadar düşecek.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
sarıkız darbe yedi....1,328 dirençten döndü...![]()
altın ewsel bakış ...... sayım doğruysa ... ed wave 4 te ..... 5 olacak daha .... 3 ü en kısa bırakmayan ... 5 lazım burada ..... stoplar ona göre hesaplanır ....kısa kalan 5 ihtimaline falan karşı .... üst kanal takip edilir ..... üst kanal yukarı kırlırsa .. ed nin bittiği ... belli olur .... gördüklerim bunlar ...... ahanda graf ...
![]()
2013,00
sarıkızda 1,322 kv support....bunun altı 1,318......c ye göre major ve minor hedefler arkada kaldı...![]()
Spde 10 günlük yükselen destek gibi buralara getirdi.
Olumsuzluk ancak altında kapanışla olur.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
İstanbul, 10 günlük, ralli boyunca destek, olumsuzluk ancak altında kapanışla olur.
Hiçbir şey bilmeyen buna baksa yetermiş.
Jelibon.
Az sabırlı olabilirsem gümüş ve altında güzel bir alım tutturacam gibi.
Bakalım.
Jelibon.
Ayuların kafada hep tek hesap vardı artık aylar demeyim yıllardır.
Bu tepe olacak sonra %50-60 düşecek. Zaten tepeyi tutturmalı imkansızdıda.
Peki ya yatay yaparsa sonra.
O zaman ne olur hem önce hem sonra yanılacaklar.
Onun için diyoruz bırakın ayıyı boğayı yapılması gereken tradedir.
Alacan satacan, dışarıya para çıkaracan hergün.
Jelibon.
sarıkız boyun eğidi...papaz napsın...
c major ve minor hedefler arkada kaldı....![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri