sabah nededik
rubini dedik boğalar için rubini demen yeter dedik palanın bir nomerolu adamıdır dedik
noldu haberden sonra 2000 puan ralli oldu bu iş için teknik meknik cistem mistem yetmez piyasayı okumak gerek
hadi hayırlı akşamlarrr
sabah nededik
rubini dedik boğalar için rubini demen yeter dedik palanın bir nomerolu adamıdır dedik
noldu haberden sonra 2000 puan ralli oldu bu iş için teknik meknik cistem mistem yetmez piyasayı okumak gerek
hadi hayırlı akşamlarrr
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
sağol halojen abi .... katılımını bekleriz abi ... kötü niyetli kimse yok kanalizasyonda ... iyi abiler aplalar hepsi ....![]()
2013,00
dow - kapiyomuşen güzeli bu işleri bırakmak
![]()
melaba..işler yoğun..hühüh..ziesten son 89075 al vermiş..ama tahminim gece dow çöker ama zaten çökmüş biraz şu an..
geniş özetleri işten eve geçince vereceğim..ühühühü..gahrolsun yoğun işler
BANGA mühim
fişi çektiler bence hayırLı olsun aynı eski olaylar komPLeks tepe zirveyi geçmeden yatayda konsolide ahhhh ahhhhh hep aynı teranee
ŞİMDİ ŞU GURALI HATIRLAYALIM;
Eğer sistem yakın geçmişte iyi kazandırdıysa ve şu yaşayan ölüler çetesi veya illuminati gibi bişi olan EW ciler ortalıkda ENDING DIAGONAL (Gısaca ED) var diye geziyorsa, bilki hakkaten ending diagonal vardır ve gayıp kıta MU dan kalan yazıtlarda adı geçen SAZANGral'ın dediği gibi "ED lerde sistemleri tokatlıyanın haddi hesabı olmaz".. Gısaca, ortalıkda EW ciler ED ED diye geziyorsa zistemden uzak duracan yada zistemin sinyali ile poz aldıysan kar gördünmü satıp kaçacan...Bakınuz ekzibit1![]()
BANGA mühim
Madem zehirliyorsun niye long giriyorsun değilmi...üww..
Bir ayu olarakdanacak sevineyimmi üzüleyimmi şaşırdım,duygularım karıştı...
Ruhi ile Fuzuli birlikte yürüyorlarmış...
Bir köpek ölüsü görmüşler yolun ortasında...
Ruhi :Bak şu hayvancağız ölmüş yolun ortasında,fuzuli
Fuzuli : Sorma mirim sorma,baksana hayvanın kıçından çıkmış ruhi...![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
dowda çiçek açıyor..![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
aynen astatin abi sisteme güven kalmadı gün boyu hep hatalı sinyal felan... akşam gerekeni yaptılar.. bu kadar olur yav.. ben bırakacağum yarın kısmetseüwwwwww salvation day
aehaü muhabbete gelirüm üwwww
Vay ** piyasalar çok çarpıcı olmuş yine... İş seyahati için böyle bir hafta seçtiğim için kendimi tebrik ediyorum... Bu hafta trade edecek olsam rahat tüm ayın karını 2-3 günde bırakırdım... üvvv... Sistem ne yaptı merak ediyorum ama kesin çarpılmıştır... üvvv...
Bu arada kafam boş durmuyor... 2 A4 sayfası kadar yeni sistem fikirleri geliştirip not aldım.. Dönünce eve kapanıp yepyeni sistemler yapacam.. Ayda ortalama 20.000 puan alan bir sistem bulana kadar uğraşmaya devam....üvvv...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri