Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
fxci üstad ben bu sistem işlerinde yeni sayılırım.Bu metastock ve matrikste kullandığınız sistemler vobla birlikte online mı çalışıyor?bu programlar için veriyi aracı kurumdan mı alıyoruz?yani bu programlara sahip olduktan sonra ve sistem formüllerini girdikten sonra bu sistemin çalışması için veriyi aracı kurumdan mı anlık sağlayacağız? yardımcı olursan sevinirim...teşekkürler..
yeni sinyal gelene kadar topie bakmadıydım kusuruma bakma abi
metastock için ayrıca ms dwonloader lazım nedim abeyim matriks ise anlık online
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
zon durumh
![]()
böyk mentalde görevini temamladıına görem bu sinyalden zonrasını anında güncelleyemeyebilürüm gayri o yüzdem kanalizasyon dopii ve bu dopikte teknik kanalizasyon çalışmalarımı paylaşıcam
![]()
Mental rayi bir arkadaşa virdiğim üçün artık buraya koymayacam gayri zaten sevmeyordum onu
sibop son durum.. emme siboba kardiş geleyor sibop 5dk periyotluyu bitince uzun süre test ederik beraber üvv
![]()
sibop 60 dk altına test ettiğim 5 dakikalık sibopuda goydum gayri
![]()
hantalray nirede fx ci?
BANGA mühim
son durumz
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri