palacık 89100-075 lere kadar göçertebilir belkide long açanları istoplatmak için ama ben yokum sistem sat derse ayrınasıl Asti
palacık 89100-075 lere kadar göçertebilir belkide long açanları istoplatmak için ama ben yokum sistem sat derse ayrınasıl Asti
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
90000 ne güzel bir rakam
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
hobaaaaaaaaaaaaaaa
YARGITAY BASSAVCILIGI:TURBAN SERBESTLIGI LAIKLIK ILKESINE AYKIRI-CNBCE
YARGITAY BASSAVCILIGI:TURBAN SERBESTLIGI LAIKLIK ILKESINE AYKIRI-CNBCE
-MATRIKS-
BANGA mühim
bir hüzünlü vob gününün daha sonuna geldik , bugun de paladan babayı almanın sevinciyle esen kalın![]()
yemekte gene çevirir bişeyler bu pala boş durmaz kanımca.. yemek sonrası bakıcazartık ne olmus bızım shortlar....
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
XAUUSD ve EURUSD 60 dk graflara bakınız pliz... her an kraşabilirler..kraşik bir gün olabilir... kraşist manyelistler darbe yapabilir...ayu çıkabilir...
BANGA mühim
bu arada gene geldik öğle arasına ulen ne yapacaksa gene bu arada yapacak galiba
89500 çok önemli
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri