ulen az önce 90150 idi
şimdi 89750 olmuş
tühhh.
passat
ulen az önce 90150 idi
şimdi 89750 olmuş
tühhh.
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
günaydın jelibon usta'nın ninja kaplumbağaları..![]()
The Federal Reserve may decide to target bond yields at certain levels in its next round of quantitative easing, instead of announcing an amount of debt it will buy, said Christopher Sullivan, chief investment officer at United Nations Federal Credit Union.
The U.S. central bank could target 2% in 10-year yields, he said, which are at 2.42% currently.
“The Fed will be targeting different points on the curve” without going into longer-term debt, like 30-year bonds, Sullivan predicted Tuesday. That means they could also pick a desirable yield level for 2-year notes, or something shorter. The Fed had done something like that in the past.
“The Fed doesn’t want to get too involved in distorting the longer end of the curve because that involves pensioners and insurance liabilities,” Sullivan said. Also, bonds between 3-year and 10-year maturities are the more commonly used benchmarks for corporate debt and individual loans, including mortgages. — Deborah Levine
"QE2" spekùlasyonlari..........
al-sat ve yatirim tavsiyesi degildir
Arkadaşlar jelibon usta en son pazar günü topikteydi inşallah yaramaz bir durum sözkonusu değildir,birde diğer tecrübeli arkadaşlara sorsam altın ve gümüşte düzeltme nereye kadar olur,bu seviyeler alım için uygunmudur?şimdiden teşekkürler...
Pazar akşamı işe tekrardan dahil edildim atlatmış sanırken üstüne uzak bir akrabanın vefatı üzerine istanbula gideceğim. Haftasonuna kadar zor yazarım. Sevgiler.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Frictions may fester this week as Geithner and Bernanke meet with counterparts from the Group of 20 developed and emerging nations Oct. 22-23 in South Korea to craft an agenda for a Seoul summit of leaders next month.
“Each of these central banks and Treasury departments recognizes there is a competitive beggar-thy-neighbor devaluation game going on and that’s something you don’t want to be left behind in,” said Stephen King, chief economist at HSBC Holdings Plc in London.
the "devaluation war " ve China . G 20 meeting (nov 11-12) enteresan olucak .
al-sat ve yatirim tavsiyesi degildir
üstad hoşgeldin
passat
şimdi yemeğe gidiyorum.inşallah döndüğümde kazaya kurban gitmeyiz
üstad sadece 70300 e bakarak oynuyorum.öyle bir rakam verdiğiz ki vallahi taş gibi taş
hehehehe
passat
gbp/usd shortladım.. ikili tepe yaptı sanki.. ve ikinci tepeyi indikler onaylamadı..
başın sağolsun üstad
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri