Kapanış çok şükür 90 bin üstünden oldu diyordum ki, uzlaşmadan emir geçti ve kapanış 89.975 oldu...
Kapanış çok şükür 90 bin üstünden oldu diyordum ki, uzlaşmadan emir geçti ve kapanış 89.975 oldu...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
fdow baklava ... parelelkenara giriş ve çıkış simetrik olacak gibi ... .. rallinin son bi parçası kaldı tahminim .. .önümüzdeki hafta . bi fırsat verecek bence ..... şahsen bugün düşüşün devamını bekliyorum fdowda bu gece ...
kapanış tahmniimide yazayım .. fdow .. 10.91x. ...
cümleten iyi haftaosnları ..
![]()
2013,00
ayrıca....
ralli...eynseync..selpatrosun fdow sayımına bak beaah...anceline coli gibi vallah
BANGA mühim
Bu hafta çok enteresan geçti benim açımdan.
Bu gün hariç haftalık toplam işlemlerimde -2600 puan zararda seyrediyorduk.
Sadece Bu gün 1.775 puan net kazanınca ortalık biraz toparlanmış oldu. Bunada şükür.
Ay başından beri toplam net ise 5-6000 puanlarda geziyor.
Şu zig-zag lardan, aniden gelen tek barda olup biten sert hareketlerden kurtulsak iyi olacak. Eğer sistemsiz olsaymışım edeceğim zararın haddi hesabıda olmazmış bu durumda.
İyi akşamlar herkese.
Murphy Kanunları:
Murphy'nin altın kuralı: Altını olan kanunu koyar!
Murphy Felsefesi: Gülümse... Yarın daha kötü olacak.
Murphy sabiti: Dünyadaki nüfus sürekli artar ama toplam zeka sabit kalir.
ulen var ya kazandığımı şurda 3-5000 puan oda yataya girerse elimizden alıverir bu palacıkyatya girdimi bulaşmamak lazım yada sistem hangi yöndeyse ona göre poz almalı ve kıpraşmamak lazım gerçi yatayda da sistemler çarpılıyordu demi üh
ne zor bi piyasa be hisseyemi geçsem diyom ama onda hantal gidiyo her şey heyecan ekşın yok
misal bugün % 10 yapan hisseyi nasıl bulacaksın çok zor halbuki vobda % 10 rahat yapılıyi terside tabi ki mümkün
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Selpatros fdow scennario live. Long live horny bulls long live horny selbulls
BANGA mühim
eve geldim bi bakim dedimastatin online active projeksiyon senario live
astatin abi bariz fincan kulp olmuş.. 2000 derinliği.. 2000 + var gibi kafadan 92.000 üwww
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri