tak sepeti koluna herkes kendi yoluna formasyonudow nereye biz nereye
"Alemlerin Rabbi Olan Allah Dilemedikçe Siz Dileyemezsiniz" (tekvir-29)
astatron güçlü vob güçlü türkiye üwwwww
doğalgaz altın pırlanta jaguar petrol gümüş plitonyum madenleri bulundu flaş flaşşş
pis alacakalr burayı kanaatimce...50 puan kaar falan vermem..ehuehuehe..şu ortamda kesin şort yapardım eski ben ama sistem long, tgg düşmüş 2 ye...sat verrise az zararla sata dönerik ama ptesi artı gap gurgunc olabilir..ehuehe
BANGA mühim
Alıcı satıcı yok yahu, acaba dünyada körüzlemesine alan satan bi tek bizmiyiz yoksa başka ülke vatandaşlarıda varmıdır?
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
pivotum 90125..üstüne çıkarsa lonh kalırım..altında kalacağını hissedersem kaparım lonkklarııı
BANGA mühim
30/04/2010 dow 11.000 VOB 73.000
15/10/2010 dow 11.000 VOB 90.000
Yorumsuz![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Bakıyorumda bıraktığımda 73000 lerde imiş fiyat, yarım sene geçmiş ola ola 90000 olmuş, demekki daha çıkışın başındayız![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
abicim verdim ben lonkları 950 den...ehuehe..100 puan 100 puandır..ehueheue..fit filat
BANGA mühim
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri