Passat cidden dolar yükseldi bende longlamıştımAma dünden zararı yeni kapayacaz
![]()
Passat cidden dolar yükseldi bende longlamıştımAma dünden zararı yeni kapayacaz
![]()
ons dada maşallah aşağı yön başlamş bile1371..ama 8 dolarlık bir sapma oldu.1388 e çıktı ona göre iniş gerçekleşebilir.dikkat. + - 8 10
onsda 1396 -97 flat. aklınızda buluna ne zaman çıkar bilmem ama
gelirse bakarız artık ve
1325 geçilirse no commentti bu öylesine yorumlardır ha .uzun vadedeyiz.1420 demiştik.sn jelibonla.. hatırlana
hatta o daha yukarıları yazmış gelecektir.
1411 ve 1425,25tepe dir.
bence haa..amma zaman.
İstediğimiz bunda oldu, tek kapanışı önemli dünün üstünde olmalı.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
20 EKİM 2010 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere:
- VOB-IMKB 30 vadeli işlem sözleşmesinin başlangıç teminatı 800TL ‘den 900 TL’ye yükseltilmiştir.
Sarıgız 1371 long oldum, nerdesin Selçuklu?
Bir analiz et.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
sp ve boll korelasyonu
![]()
dolar-euro altın -gümüş ve ve parite tam bir bermuda şeytan üçgeni öyle bir hal almışki hepsi üçüz kardeşler gibi yaawww..
Ben kaçtım yola, iyi haftasonları.
Jelibon.
Altında TARTIŞMA BİTMİŞTİR.
1387 NOKTASAL.
1371 NOKTASAL.
Lem 1 puan şaş be.
Şimdi flat yola çıkıyorum.
Jelibon Farkı.
Tarihi verdik 12-14 diye, vixide verdik, değeride 1182-1184 demişiz haberimiz yokmuş,
verdik.
Daha ne verseydik he he.
Elbet shortlarda açıldı bugün, şimdi tek nokta pivot 1168.
Bu vixin ilk trencilerine biraz numara çekebilirler.
Asla ve asla çöküş değil beklenilen düzeltmedir.
İyi Haftasonları.
Jelibon.
İmkb 70200 dedik bir gün kapamadı üzerinde.
68800 altında olumsuzlaşır.
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri