O ******** Cok Ugrasti Ama ******** Yirtiyor Simdi Uye Bulamiyor Forumuna Senin Ki De Az Cok Yol Almis Yolu Bozma Bu Forumda Ben Olmadan Bu Forum Yuurumez Kendinizi Avutmayin
O ******** Cok Ugrasti Ama ******** Yirtiyor Simdi Uye Bulamiyor Forumuna Senin Ki De Az Cok Yol Almis Yolu Bozma Bu Forumda Ben Olmadan Bu Forum Yuurumez Kendinizi Avutmayin
Bana Bakk Hellimisin Her Ne Haltsan Bu ******* Forumun Yoneticisiyim Diye Daglari Sen Yaratmadin Sen De Bİr ******* Degilsinn Bunu Unutma Hele O ******* Evladi ********* Oyle ************ Girdi ******
Redkitin **** Silahi ******* Lazim Sen De Onun Giibi Olmussun Bu Forumda Da Bir Halt Olacagi Yok Azicik Uye Sayiniz Artti ******** Kalkti O ******** Indiririm Ben Guzelim Bir ******* Da Yapamazsin
Sn panarya belliki birşeylere kızmışsınız ama bu öfkenizi küfürsüz birşekilde dile getirirseniz hiçbir yazınızı silmeyeceğim.
İSTERSEN SİL KIZIM CANIMI SIKMA BENIM UMRUMDA DEGIL SENIN BU ******** FORUMUN ************************* *********OLACAKSINIZ EN ONCE KENDINIZI BIR ***********SANMAYACAKSINIZ NE O *******FORUMA YENI GELENLERI HAPIS EDIYORSUN SEN BURAYA SENIN ********LAN ****************************************
Istedigin Kadar Sİl Sen Benim Yazimi Silsen De Silmesen De Umrumda Degil Sen Simdi Hesabini Ver Bakayim Buraya Yeni Uyeleri Ne Hapis Ediyorsun Cok Mu Bir ******* Yariyor ******Forumun *******************************
ne oldu yıne sıldın vay be anlasıldı bu boyle olmayacak ıyı hadı bakalımYENI BUTUN UYELERIN NE *****OLDUGUNU ANLASIN FORUMUN **************UN ********SENI EKLE *******GEL SENIN BI ********************
abicim seni sesverdim ya bunları yazdıgına ınanamıyorum ? abi bu senmisin ?
ah be abi ah be abi![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri