Sayfa 1499/13018 İlkİlk ... 4999991399144914891497149814991500150115091549159919992499 ... SonSon
156216 sonuçtan 17.977 ile 17.988 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

ofkeyle kalkan zararla oturur tamam dogrudur peki hirsla kalkan ne olur onuda vade sonunda gorcez
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

ofkeyle kalkan zararla oturur tamam dogrudur peki hirsla kalkan ne olur onuda vade sonunda gorcez
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

inanilmaz hirs yaptim portfoyu sifirlasada 4 gun boyunca bu 49.100 maliyetli longlari kapatmiyacam gorelim bakalim.

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

inanilmaz hirs yaptim portfoyu sifirlasada 4 gun boyunca bu 49.100 maliyetli longlari kapatmiyacam gorelim bakalim.

Teşekkür Teşekkür 
    17.466
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    20.796
    Toplam Teşekkür
    7.064 Yazısı Teşekkür aldı

Geceye kısa girende uzun girende yarın açılış sonrası aldanabilir, yön açılıştan bir müddet sonra belirlenebilir, henüz döndük demek için erken, ama benim tahminim yüksek ihtimal aşağı yöne dönüş olacak, olmazsada dünyanın sonu değil ya, durumua ayak uydurur geçeriz, fakat bu durum Cuma günü az çok belli etmişti kendini, haftasonunu kısada geçirdiğime pişman olmadığım gibi, henüz bu geceyide kısada geçireceğime pişman olmayacağımı düşünüyorum, herkese iyi akşamalar, saygılar.

Teşekkür Teşekkür 
    17.466
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    20.796
    Toplam Teşekkür

Geceye kısa girende uzun girende yarın açılış sonrası aldanabilir, yön açılıştan bir müddet sonra belirlenebilir, henüz döndük demek için erken, ama benim tahminim yüksek ihtimal aşağı yöne dönüş olacak, olmazsada dünyanın sonu değil ya, durumua ayak uydurur geçeriz, fakat bu durum Cuma günü az çok belli etmişti kendini, haftasonunu kısada geçirdiğime pişman olmadığım gibi, henüz bu geceyide kısada geçireceğime pişman olmayacağımı düşünüyorum, herkese iyi akşamalar, saygılar.

Teşekkür Teşekkür 
    17.466
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    20.796
    Toplam Teşekkür

Alıntı follow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sisteminize güvenerek hiç bu kadar hırslı poz taşımaya kararlı olduğunuzu görmemiştim, sat gelirse satmazmısınız sn. follow?

Teşekkür Teşekkür 
    17.466
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    20.796
    Toplam Teşekkür

Alıntı follow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sisteminize güvenerek hiç bu kadar hırslı poz taşımaya kararlı olduğunuzu görmemiştim, sat gelirse satmazmısınız sn. follow?

Teşekkür Teşekkür 
    534
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.069
    Toplam Teşekkür
    419 Yazısı Teşekkür aldı

flat kaldm cunki tatile cıkcaım arkdaşlar. bi muddet olmaycam belki
    Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    534
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.069
    Toplam Teşekkür
    419 Yazısı Teşekkür aldı

flat kaldm cunki tatile cıkcaım arkdaşlar. bi muddet olmaycam belki
    Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yer
    Los Angeles
    Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5
    Toplam Teşekkür
    4 Yazısı Teşekkür aldı

selam dostlar,
    new yorktan sevgiler
    full long geceye pehhh
    new yorkta hava puslu bulutlu bir sabah günü
    şimdi wall streete gitcem biraz sonra, boğayı okşayım biraz
    uçar insallah dow
    burada Kasımdaki secimlere kadar borsanın yükseleceği konuşuluyor
    yarın 51i gecer bu vob
    sevgiler

Yer
    Los Angeles
    Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5
    Toplam Teşekkür
    4 Yazısı Teşekkür aldı

selam dostlar,
    new yorktan sevgiler
    full long geceye pehhh
    new yorkta hava puslu bulutlu bir sabah günü
    şimdi wall streete gitcem biraz sonra, boğayı okşayım biraz
    uçar insallah dow
    burada Kasımdaki secimlere kadar borsanın yükseleceği konuşuluyor
    yarın 51i gecer bu vob
    sevgiler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)