pis aldılar sanki üwwww destek geldi 700 den üwwww
pis aldılar sanki üwwww destek geldi 700 den üwwww
selam arkadaşlar ne yapıyor aç kurtlar gene aynımı.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
ulen be 625 e kadar vermişler bi yemeğe gidek dedik keşkem 750 ye alış girseymişim ne biliyim bi anda verceğiniflat kaldık bakalım ama daha yön belli değil bana göre ancak bu silkelemeye göre sert yukarı yapacaktır
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
çalkala pala çalkala...rallicik, şelalecik, raliicil, şelalecik, rallicik, şelalecik...
duyu rimembır hacı memü![]()
BANGA mühim
vay anasını arkadaş yaaa patron ordan dalıyoz kapıyoz açıyoz gene fark etmiyi üwwww 400 dene işlem yapmışım ********** üwwwwwwwwwwwwwwww gomisyon pis olacak hüühühühü + cörtledim üwwww çok pis oldu üwww
resmen çuvalladım ulen yemeği dışarı çıkmakla iyi yapmamışımkesinlikle 750 den long açardım şimdi yeniden açtım ama fena çarpacak bu sefer pala beni
![]()
Adamlar yoncada ucuzluk kampanyası başlatınca kapış kapış gitti yine işe bak...
çat aşşa çat yukarıya iyice zıvanadan cıktı ortalık .. allah kısacılara sabır ve bıraz talih versin ne bileyim ikinci dib bi anda patlak versin , dJ de ıkıncı sısman barnak yanlıslıkla tusa bassın fılan.. ne la bu hep uzunlar kazaniii![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
başım döndü yaw
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
hadi pala arkandayımgötür artık 93*** lere beceriksiz şey
iş-c de 6.80 yaktılar garan yine 9.00 oldu akbank 9.70 gün içi, zirve ne biçim piyasa oldu anlamak mümkün değil bakalım gün sonu kjapanış nasıl olacak.
"Alemlerin Rabbi Olan Allah Dilemedikçe Siz Dileyemezsiniz" (tekvir-29)
90 maliyetle cörtüm tırsıyorum bu nası iştir![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri