adamlar aç gibi alıyor ağır olun yawww
adamlar aç gibi alıyor ağır olun yawww
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Ben de sistemlerimde volüm kullanıyorum ve çok da faydasını görüyorum. Ama sakın yüksek volümle gelen hareket gerçektir, düşük volümle gelen hareket sahtedir gibi basitliklere kaçma... Volüm okuma ile ilgili temel bilgi istiyorsan Tom Williams'ın kitabını bir incele.. Daha çok vaktin olursa Wyckoff'un öğretilerine dal...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
ahanda 7 dakika sonra yeni bir bar açılıyor bira çerez bedava zuahha
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
yav yakalandılar diye de shortcuların ustune bu kadar gidilmez .. el insaf.. bu *.* ları mevcut para bollugunda turkıyedekı parayı emmeye nıyetlıler anlasılan... adamlar parayla terbiye ediyolar ortalıgı..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
kayaboss,
şaka bir yaan düşükj periyotlarda doji yanıltır kanaatimce..bu arada pozlar yeniden fşlata çekildi..overall değerlendirme çok pis bir hareket geliyor diyor...
BANGA mühim
savaş başladı ben palanın yanındayım zuhaha
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri