sayım bu işte .. doğru veya yanlış istopu belli .. pprojelsyonu belli .... kısmet ..
![]()
sayım bu işte .. doğru veya yanlış istopu belli .. pprojelsyonu belli .... kısmet ..
![]()
2013,00
Dün 1418 alti fatihadır demiştim.
1410 da kurtaramazdi.alış fırsatı olmayabilir di.yoksa iyi bir alım düşünüyordum.orta vadede
Orta vadede fiyati yapıştırdım,Ölü
Yokum.
Kısa vadede gel git ler olur belki.
Döndük dolaştık sarıgıza geldik.
Orta halli bir düşüş bekliyorum ve sonra yükseliş.terside olabilir ama önce yükseliş sonra düşüş
bence olası düşüş tl bazında yazacam malum doları gözden çıkardıkya
61 tl lere gelir
61.600 kadar tekrar çıkar.devamda edebilir.
1380.80 dir olası yükseliş sonra geri çekilme bugün veya yarın.
Tabi öncelik hangisi.
sayım iptal poz istop .... geçmiş olsun ...
2013,00
ewyle ufak dalgalarda zorlanırsın Altın bu Selçuklu sen benim destek dirençleri takip et.
bunda uzakdoğu var asya var amerika var, çalkala babam çalkala.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ve bunda poz alrken gümüşede bak her zaman dirence yakın olmasın.
Sorun şu zamanla anlayacan bunu saaati bitmiyor bunun hep açık. 24 saatte değil 100 milyon saat açık bu.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
1358 günün key levelı abi o zaman .... güzel bence ....
2013,00
o zaman şöyle düşünmek yanlış olmaz dimi jelibon abi ... 1358 altında satış baskısı oluştu ve üstüne atmadıkça ... bu baskı devam ediyor ...
2013,00
Kısaca 100000 numara var bunda, aradan bir kere hiç şansın yok.
Jelibon.
Asıl yanlış bizim dün erken çıkmamızda, biz dün nefis alım yaptık bekliyecektik verecektik 1358-1360'da.
Jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri