ya burdan bi zıplama daha yapacak 800-1000 puanlık ya da kitaro hocamın 1000 lik düzeltmesi gelecek![]()
![]()
buran diyorum asti 2 şıklı evet ama yer olarak belirtiyorum![]()
ya burdan bi zıplama daha yapacak 800-1000 puanlık ya da kitaro hocamın 1000 lik düzeltmesi gelecek![]()
![]()
buran diyorum asti 2 şıklı evet ama yer olarak belirtiyorum![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
dow öncesi dinlenmeye çekildi..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Flat devam... Dow'dan açılış sonrası zayıflık bekliyorum... Artık VOB'la falan alakası yok ama eski alışkanlıklar işte... Yine de short'lamam.... Dow biz kapanmadan -%1 falan yaparsa geceye long, yoksa geceye de flat düşünüyorum şimdilik... üvvv... Korkuttu sindirdi beni Pala resmen... üvvv...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
kitaro hocam kanıma girdi flatladımeğer 900 kırarsa dalarım tabi fırsat verirse pala amca
![]()
bugün giren 1200 puanı -125 puan ile kapadım flat ancak long için fırsat kolluyorum şort açmam ise şu an için imkansızuff sıkışmaya bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Şu trend olayından da nefret ettim artık... Bir daha yataydan şikayet edersem üzerime çullanın tepinin üzerimde...Anladım ki yatay piyasa adamıyım ben... Ne rahattı yaw hemen her tepeyi dibi yakalardık... Yakalamasan ne olur ki, yatay piyasa zaten bir yere gitmiyor, yarın gelip yine kara geçiriyordu... Kıymetini bilemedik gül gibi yatayın...
![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
trend şeklinde son saniyeye gadan düşmeli...
bangi camping başladı üwwwwww![]()
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri