hadi ben kaçar artık
yarın hepinize bol kazançlar
passat
hadi ben kaçar artık
yarın hepinize bol kazançlar
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
bide bu yeşil dev dolar.hareketlenecek gibi.
1410 diyordum(tl)
Ama 1407 görüldü.
Aceba usd tatil (kısmı kapalı) nedeni mi diyelim.küçük şaşmayı.
Yoksa umud kesilmiştir.
Ama kısa yükselişler gelir.
Alış fırsatıdir bence.
Dolardan hala uzun vadede umutluyum.demek istiyorum
Yükseliş Sınırlı kalmasa sarıgız da aşağı iner artık.tabi inerse.
Gerçektende kafa allak bullak.
yani vob karşılıklı py, her shortun karşısında aynı zamnda açılmış long poz var eşit sayıda,..
şimdi karşılıklı short ve poz açılarak yükselse idi bu boğalar için daha iyi olurdu, yani poz açılması bilinçli olur, mesafede açan kişiler için daha var anlamına gelirdi yükseliş yönünde, bu örgütlü py sa için,
bu örnekte ise longun karşısındaki short pes diyor, dolayısı ile sende onunla pesliyorsun long olarak, bunun kendi atrlarında alt bölümleri var ama kabaca böle,...yeni short açılmayacağını bildiğinden, yani short açacak kesimin(ky) short açamayacağını bildiğinden, herhangi sebeple kendinde karşı ayaklarınla bu işe gitmeyeceğinden(dış pyler olabilir, v.s) var olanın üstüne gidip yok ediyorsun, bu küçük yatırımcı olabilir, sistem dışında kalmış küçük aracı olabilir her neyse artık, onun için gidip canını alıyorsun ama her can alışında kendinde ölüyorsun, fark ise bu sırada sen karlı kapatıyorsun o zararlı, diyorsunki ya canını ya malını, mal kalmamış adamda canımı al diyor, işte py bakiyesi 15570 - bakiye,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
30 dk sonra > 12 ekim.......aneeeyyyy...ya hero yada mero.....![]()
Şimdi burada Vix ve Sp üstüste. Ocak başı hemen vix boll dışında görülüyor. Şimdi aynı durum.
Ocak tepesi 1150 sanırım geri çekilme 1044'e o zaman.
Fakat önce endeks 5-6 gün çalkalama yapıyor.
Gelen düzeltme %8-9 olsada sonrasında ikinci yeni tepeyi yani 1220 yi yapıyor.
Bu işaret vixdeki hem ilk 1150 yi hem de trend dönüşü olduğu için 3 ay sonraki tepeyi buluyor. Tabii endeski sat ancak vix tekrar bant içine girince, ittirirse anlamam.
5-10 gün bakalım şimdi tepe burayla % 2 civarı çalkalayarak olacak. NOKTALARDAKİ 1168, 1176 VE 1187 ARASINDA. Eskiye göre 1168 in az üzerinde olacak.
Sonra düzeltme ve son ralli. Ve çöküş.
Şimdi bunlar TR için değil elbet. Sp için.
Bu Sp zirvede yatay artı yaptıkça bizde sürekli tepe yenileniyor şu an.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Evet yazdıklarınızı ve tarihlere kaç defa göz attım
Vede dolunaylara.
O dolunay sayımını ben mum grafiklerine bakarken fark ettim
geçen gelen zararın bir payı da bu 3. Ayın sonu düşüş beklentisi diye satış vermiştik..ama
Gelde gör ki erteledi.
bakalım sayım nasıl devam edecek.
Bide sn jelibon
Asıl sorun bu dolarda inanın en çok beni bu zaafa düşürüyor.
1410
Endeks 77 galiba bana göre cüzi bi sapma oldu daha da aşağı zor.
ama ışte şüphe?
Yani dolar normal seyrinde ilerleseidi daha kolay olurdu )ve geldiği nokta tehlikeli vede bi baktın deflasyon
Görelim mevla neyler ele.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri