ooowww mondiyooooooooo..Şelale hanımın taneleri ehühühüüh
BANGA mühim
İkli tepe onaylandı arkadaşlar..83.600 ilk hedef..
Burada 30.000 tane mesaj yazmışsın tek bir mesajla görüşüm değişmez. Sadece şaşırdığımı belirttim.
"Derinliğin kalkması önemli değil, zaten ona bakarak karar almak yanlıştır" desen benim bir itirazım olmaz, çünkü bu bir bakış açısıdır. Ben "SPK bu kararı KY korumak için aldı" demene itiraz ediyorum.
http://www.milliyet.com.tr/hisse-ala...77/default.htm
http://www.hisse.net/forum/showthrea...t=50021&page=1
Dedi ben şahidimYaşar Erdinç in programında söyledi, 2009 mayıs - haziran olabilir. Tam hatırlamıyorum. Yabancı fonlar takas verilerinin herkesçe görülebilir olmasından çok rahatsızlar. Bu konuda bizlere sürekli baskı yapıyorlar, biz ise ky yi korumak adına şimdilik buna dayanıyoruz dedi. Yani takas verilerini biz ky yi korumak için kaldırdık diyen varsa, vob başkanının geçen yılki açıklamalarıyla çelişiyor demektir.
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
bence bu konuyu daha fazla kurcalamayalım arkadaşlıklar bozulmasın değmez buna ,artık karar alınmış bizim tartışmamız bu kararı değiştirmez sinirler geriliyor gibi ,sanki yazılar sertleşmeye başlıyor aman arkadaşlar..
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
astetron patron mondiyoladıysa bende mondiyolayacam müsadenizleoooowwwwww .. mondiyo ... ..
stro patro nerde .. üvvvv .. iyi adamdı stro baba ....![]()
2013,00
yıllık esek tepmesıyle olenlerın sayısı uyusturucudan olenlerden fazla , ama nedense devletın esegı yasaklama gıbı bı derdı yok .. yada alkol ve sıgara ıcın de gecerlı .. yıllık bınlerce kısı olmesıne karsın hıc yasaklama derdınde degıl devletler.. hıckımse gelısmemıs bır ulkenın (ornegın bızım ulkemız ) halkını dusunuyor ve buna gore kanun , tasarı , kural cıkarıyor gıbı bı ıddıada bulunmasın .. hepımız yasadıgımız sure boyunca bu ulkedekı cogu kısının satılmıs , cıkar pesınde , rusvetcı , ılk hedefının kendı cukkasını doldurmak ıcın sahıp oldugu kamu gorevını kotuye kullandıgının farkındayız.. sadece dıle getırmek agırımıza gıdıyor ama maalesef boyle... unutmayın devlet bızde hıcbır zaman halkını dusunmez , dusunuyormus gorundugu kısımda bıle devletın yada ılgılı kurumun basındakının bır cıkarı vardır.. tum bunların sebebı bızde ınsanoglunun en temel hakkı olan yasam hakkı yoktur , her an her sanıye cok sacma bır sebepten dolayı olebılırsınız.. kımsenın de bır gıdım hesap vermesı yada ceza alması gerekmeden hemde... gerı kalan hersey ıcın mastercard dıyıp reklamı verelım ...
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri