doların durumu çok kötü daha doğrusu tl artık aşırı değerlendi bu bizim ülke ekonomisi için aslında kötü bir oluşum gibi duruyor. Haftaya bir şeyler olmaz ise 1.35 hedef koymak mümkün gibi
doların durumu çok kötü daha doğrusu tl artık aşırı değerlendi bu bizim ülke ekonomisi için aslında kötü bir oluşum gibi duruyor. Haftaya bir şeyler olmaz ise 1.35 hedef koymak mümkün gibi
papaz 1,3935 üzeri kaldığı sürece dünkü >1,4030 max görmeye isteyecektir...artık çift tepemiz var deriz....![]()
üstad benim ekranım yok kayıp ettim
ya ekranı olanlar niye kaybediyor
sadece 14 eylülde imkb 62500 seviyelerinde iken poz açtıktan sonra bu hale geldim.oldu 67.000 .ondan önce bayağı iyiydim.zarar kar zarar kar devam ediyorduk.
ekranı olanların suçu ne?
hahahahaha
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bide dünya ortalaması var bu vadeli borsalar işi profosyonel bir iş.
Biz ise acemiyiz.
%98 kaybeder bu işte uzun vadede.
Kazanan %2 dir.
O %2 ye giremedikçe kazanamayız.
Bu yüzden tradede büyük tecrübe lazım.
Ben iki yol var diyorum.
Ya orta vadeli trader olacaksın. Çok iyi alım veya satım noktası seçip aylarca beklemeyi bileceksin. Risk ayarlamayı bileceksin.
Ya da 300-400 puanı her gün sistem dışına çıkarıp geri kalan zamanda spor yapacaksın.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bugün Altın
Dirençler 1345-1353 ve 1358-1361.
Destekler 1309-1322 ve 1294-1303.
Jelibon.
eksikleriminden biri dünya piyasalarında yapılan hamlelerin doğuracağı sonuçları anlamamak
eskiden bana fed tahvil alacak deseydiniz bana ne derdim.
boj faiz indirecek derlerse bana ne derdim
sadece imkb ye ve içerdeki olaylara bakardım.tamam az çok dow a da bakardımda yapılan müdahaleleri per fazla önemsemezdim.
2007 den sonra vix le tanıştık.büyük bir kurumda çalışıyordum ve inanırmısınız< o zamana kadar araştırma bölümünden dahi vix ile ilgili bir şey duymamaıştık.
dax ftse çin japon yoktu bizim için.taki kriz başladı tanıştık bunlarla.iyide oldu
şimdide topic te sizin gibi üstadlarla sohbet ediyorum.bayağı iyi oldu benmi için
her şeyde bir hayr vardır.
passat
daytraderlık esasında iyi ama.2-3 gün 400 puan çarpıldınmı bu sefer ondanda korkar duruma geliyorsun.
bance üstad duruma göre hareket edilmeli görüşündeyim
trendse eğer bekle
yok değilse al çık
sadece inat denen şeyi halledemiyoruz.zamk gibi yapışmış karakterimize.kabullenmek istemiyor,daha çok hırs yapıyoruz.
inanırmısınız sadece 300 puan eksiye eyvallah desydim şimdi çok daga iyi durumdaydım
passat
yabancı takası yine coşmuş adamlar ha bire mal alıyorlar.
pazartesi salı gününe kadar düşüş başladı başladı yoksa bunlar 70.000 e topuklarlar
passat
Passat,
Bu senin eksiğin değil fazlan.
Bak bizim Larossian'ın topiği var voborsada.
Teknik dışında hiçbir konuya girmiyor.
Sadece fiyat takipi.
Ne haber, ne veri, bakma sen bende genel bilgi olsun diye veriden meriden ara sıra bahsediyorum.
Hiçbir veriye, habere veya dışardan birşeye ihtiyacı olmamalı traderin.
Vix tamam zaten bir endeks.
Ama haber maber veri falan hep boş şeyler.
Bak dün yazmışım 1149 altı. ne oldu gelmedi bir sürü haber gelse ne olur. Tak 1160'a geri.
Şimdi neye bakacan bugün yine aynı, tepeyi yeniliyormu 1149.xx in altına geliyormu.
ftse 5700 ü geçiyormu, Dow 1099X üzerinde kapanış yapacakmı hafta sonu olduğu için. Yapmasıda önemli değil çünkü 108xx direnci üzerinde kapasada yeter.
Sp 1150 üzerinde haftayı kapayacakmı.
Geri kalan haber maber anca meze olur.
Jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri