ASYA seansında samuraylar papazda şiir gibi B up > a b c ....c sini tamamladılar....gerisini EU halettsin dediler...sarıkız mola verdi.....bol dalgalı bir gün temennisiyle başlayalım.....![]()
ASYA seansında samuraylar papazda şiir gibi B up > a b c ....c sini tamamladılar....gerisini EU halettsin dediler...sarıkız mola verdi.....bol dalgalı bir gün temennisiyle başlayalım.....![]()
Ayın durumları.
İçi dolular dolunay.
Boşlar yeni ay.
Dedikki 3 tane dolunay sadece kısa vadeli yükselen dip ender durum ama oldu, neden? Güçten.
Ve dün yeni ay ne hareket oldu anlattık dün.
Bu nasıl uygulanır çözmemiz lazım.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
papazda > crush level >>> 1,3718 .....dead line >>>1,3521 (1,3523 > indregandi !!!).....![]()
Peki biraz felsefe.
Ne bu saçma ay hikayesi.
Neden olabilir insanın üstündeki ay etkisi.
Biliyorsunuz borsa esasen psikolojiden ibaret.
Ay denizlerdeki gelgiti etkiliyor biliyorsunuz.
İnsanın içi %80 H2O (su).
Bizim gelgitleride aymı etkiliyor acaba?
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
O altın graftaki aşağaya sarkan okları merak ettinizmi?
Etmediniz bencede dikkatli bakın.
Bir dip bir tep bulmuş acaip puanlar.
Ve yeni ok çalışmamış ama dikkat illa tam tarihte çalışacak diye birşey yok.
Koca aylar ve yıllarda iki hafta neki?
O tarihler Mart 21, Haziran 21, Eylül 21 ve olmayan ok Aralık21.
Jelibon.
Vadeli olarak 30da bu 84.5 az sarkarak 84.2 altını görmeden tekrar yukarı atak meydana gelme ihtimali yüksek sanırım sensexte bunu gösteriyor.
7 ekim değil 7-10 Ekim veya 23-26 Ekim.
Şimdi bu iki haftaya bakalım.
7-10 ekim beklendiği gibi çekilmeyi yarattı ya 23-26 ya kadar düşecek altın.
Ya 7-10 ekim dipleyip 23-26 ekime kadar yükseliş yaratacak.
Nasıl anlayacağız?
Önümüzdeki haftanın ilk günleri tepe yenilemeler devem ederse 23-26'ya yükselir.
Tepeler alçalan olarak kalır isede 23-26'ya düşer.
Jelibon.
jelibon abi shangai de noliyir %3.3 yükselişte
moodys oraya da el atmış ondanmı ki
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri