veee papaz dayanamadı.....upward.....1,3928 kırarsa şenlik var....![]()
veee papaz dayanamadı.....upward.....1,3928 kırarsa şenlik var....![]()
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
adım adım geliyor ayılar ancak şimdilik uzakta güzel yatay bekliyorm bir kaç gün, 2000 aşağı 2000 yukarı şeklinde,......işte o anlamda hepsi oynaşacak, tansiyon düşecek,....gönüller kazanılacak,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Dikkat şimdi 3. gün 0 yatay kapanış.
Patlayacak ya bugün ya pazartesi.
Ne tarafa ben bilmem.
Yarın tarım dışı günü. Volatiliteye hazır olun aynı bugün gibi.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
yooooo....papazda hareket isteruk.......200 yukarı ...200 aşağı....bayramda planlarda NY var...WALL daki boğanın boynuzunu kıracam da.....![]()
Mühim olan ise cuma kapanışı.
Sonrada zaten opsyon haftası en kıl hafta.
Bu 6 gün trade mrade etmeyecen aslında seğredecen.
Jelibon.
veeee papaz 1,3928 de.......
noktasal oldu....!!!
Bu kadar uyummu olur.
Yükselişler hep aynı yüzde.
Bunlar imkb diğer borsalar karşılaştırması, siyah çizgi imkb.
Dow arada başka bir graf girmiş dikkate almayın.
Geçen seferki veriyi bizimkiler desteklerde karşılamışlardı bakalım yarın nasıl bir gün olacak...herkese iyi akşamlar...emeği geçen herkese teşekkürler...![]()
Ve bugün tarım dışı istihdam var.
Burası geçilirse 117.5 görülür.
Geçilmezse düşer.
Jelibon.
Altının kısa vadeli tarihleri
8-15-19,(22-25), 27 Ekim.
Ya 8'i ya 15'i dipleme yapabilir.
8'i diplerse 15'ine yükseliş olur.
Bugün ne yapacağı kritik o zaman.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri