1,3857/1,3929 ...bu dalga tamam ....2 seçenek var :
A > devam ..... 2 up bittti...3 down geliyor....
veya
B > a up bitti....b down geliyor > c up ....![]()
1,3857/1,3929 ...bu dalga tamam ....2 seçenek var :
A > devam ..... 2 up bittti...3 down geliyor....
veya
B > a up bitti....b down geliyor > c up ....![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bende hedef >>> 1,3944....ASYA ya kalacak gibi....samuraylar coşarsa >1,36xx gündeme gelebilecek....![]()
yarına kalsın rex yarın seansta kıralım daha iyi, ses getirsin hiç olmassa, parayla sadet olmaz demişler, bu paraları vob dedikle beraber indirelim,...fatma gülün suçu ne deyilmi,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
1,3907 den > upward başlatırsa hedefe varırız > 1,3942/51...
bi de günü 1,3929 civarı kapatmakta var işin içinde...!!!
her yol uyar sonuçta her düşüş tepkiş alacak vobtada burada da, realize olacak düşüş ise yaklaşıyor, ancak uzakta,...
Fatmagülün suçu ne?
Bizim hanım seğrediyor bende mecbur.
Ayuların suçu ne?
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
tam 24:00 tekabül ediyor oraya bırakıyorlar bu da sanırım NY seansımı oluyor, 24:00 da yeni baralacak 120 .....diğer zamanlar çalıştı şimdi bunu çalıştırıyorlar, bunda düşüş geldi şimdi tepki sonlnması kaldı,....
Bakın bir konuya dikkat.
Ha bugüne kadar kolay korelasyonlar var.
Gümüş, altın, Endeks, Euro.
Bu yılın son 3 ayı küçük kağıtların bazı alım günleri var.
Bu süreçlerde korelasyonlar farklı olabilir.
Örnek altın düşer endeks düşmez sadece örnek o yüzden dikkat.
Veya dolar artar endeks artar.
Bunlar örnek sadece illa olacak diye birşey yok.
Bugünde altın düştü ama endeks katılmadı.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
bu 2 günden beri oluyor...hemen fark ettim...sonuç > 1,4030 max >>>1,3857 kadar basmaca....daha fecisini sarıkızda yaptılar.....eskiden yazmıştık....her koyun kendi bacağından .....![]()
ayıların bir suçu yok, ayılar zamanı gelince hepsini kısa zamanda alırlar, yalnız portföy ayarı şart, burada koca ülke döt durumuna düştü bu operesyonuyla, sorgulanması gerken bu,.......bir yeri bastırırsan diğer yer kalkar,.....aşağı bastığı kendi parası, fazla tutamaz,......dibe doğru yaklaşıyor,.....burada bir tepkisi var sanırım bunadan sonra bir tur düşüşü daha var, o da işte parite için 1.43xxx ler gibi, olursa bu iyimser durum,...sonra bir düzeltme beklerim, bizde herhalde 90 xx yaparız bu meyanda, ayakta kalmak şart,.....
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri