saatlikte stop 1.3903 te,
günlük denge 1.3886, saatilk stop 1.3903, ho günlük destek 1.3872 geriye bir şey kalmadı, bu arada 15 lik 100 pips almış, saatlik ise ilk sinyali satış yönünde 1.3903 ten vermiş,....
saatlikte stop 1.3903 te,
günlük denge 1.3886, saatilk stop 1.3903, ho günlük destek 1.3872 geriye bir şey kalmadı, bu arada 15 lik 100 pips almış, saatlik ise ilk sinyali satış yönünde 1.3903 ten vermiş,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
cümleten iyi akşamlar, jelibon, rex ve dostlar,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
özür stop saatlikte 1.3915 ve üstü olark değiştirdim sebeb graf güncellemesi,....örümcekleri gitti,....
papazda rodeo show....1,3870/80 long...1,3930/50 vedaaaaa.![]()
tek 120 lik tepki kaldı dikkat etmek lazım, 120 lik
düşüşü bant içinde yaptığından orayı destek olark kullanmak niyetinde bu bölüm sonlanınca düşüş başlayacak,....bu anlamda 1.3930 üstüne fake tepki gelebilir, saatlikte 1.3929 da örtüşüyor,.....günlük denge bu durumda l yapanlara 1.3886 da stop işlevi görür,
1,3898 > direnç 4H![]()
Sp Grafik.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Vix çok korkutucu.
zıplaya zıplaya crash olur eylülde aman ekimde pardon kasımda ay aralıkta vay ocakta. he he.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
papaz > 1,3898 direnci kırdı....veeee tirexlerin ağlarına yaklaşıyor....![]()
1,4030 dan > düzeltme a b c > a =ok....b sahnede ...bukadar güdük kalmamalı....![]()
ne kadar sakinler bu şerrolar bu kadar haltı bunlar yemediler sanki, şunlara bakın,.....
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri