84900 de çıban başımı var :9
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
ŞELALA HANIMIN SUÇU NE ?
puhahhaha
vesselam dizi çıkar ..
Şelale Jameson ...ühüühühühühüh..Ask links to memü to watch Şelale movie free...ühühühhü
BANGA mühim
sen hiç ralli gördün mü ?
![]()
![]()
![]()
flatlemişim 750 den ohhh eğitimimi hatırladım 10 puan düşn futurea düşmiyiidi... bi görim rallyi filatken ******* hep shortken geördüm
Ben de geçen yıl bu araç geri çağırma modasını görünce ve Angelina Jolie nin dizinde doğuştan bir sorun olduğunu öğrendiğimde Angelina Jolie yi geri çağırdım ama gelmedi..yemedi..üühühühü..bu yıl kimi geri çağırsam acaba..üühüh
DAIHATSU JAPONYA'DA 880 BINDEN FAZLA ARACI GERI CAGIRIYOR
TOYOTA'YA BAGLI OTOMOTIV SIRKETI DAIHATSU,
HATALI KAPI AYNALARI YUZUNDEN JAPONYA'DA 880 BINDEN FAZLA ARACINI GERI
CAGIRIYOR.
JAPONYA ULASTIRMA BAKANLIGI, KAPI AYNALARININ MONTAJININ IYI OLMAMASI
NEDENIYLE DUSEBILME IHTIMALI UZERINE DAIHATSU SIRKETININ 882 BIN 6 ARACI GERI
CAGIRDIGINI ACIKLADI. ACIKLAMADA, BU SORUN YUZUNDEN SADECE JAPONYA'DAKI ARACLARIN
GERI CAGRILDIGI BELIRTILDI.
DUNYANIN EN BUYUK OTOMOTIV SIRKETI TOYOTA, DAIHATSU'NUN YUZDE 51,3
HISSESINE SAHIP BULUNUYOR.
TOYOTA SIRKETI DE GECEN YIL GAZ PEDALI VE PASPAS SORUNUYLA ILGILI OLARAK
KURESEL CAPTA MILYONLARCA ARACINI GERI CAGIRMISTI.
-AA-
BANGA mühim
Siigeyt üstad,
Strobaba üstad ve deloyloy üstad ın yorumlarını gördük. Kayaboss üstad ve senin de yorumlarını görmek isteriz...
BANGA mühim
Yahu şimdi bak aklıma ne geldi... Kayaboss un olasıklı yorumları aklıma meşhur bir soruyu getirdi...
Şimdi bi yarışmadasınız. Önünüzde 3 kapı var..Bir tanesinin arkasında 10 milyon dolar var, diğer ikisi tırt-boş..Sunucu sana seç bir tane dedi..Sen seçtin bir tane..Sonra sunucu senin seçtiğin kapı dışındaki iki kapıdan birinin boş olduğunu gösterdi sana kıyak yapıp..Hatta sana bir de şunu dedi "eğer istersen seçtiğin kapıyı da değiştirebilirsin"..Basitleştireek özetlersek; siz 1 nolu kapıyı seçtiniz, sunucu 3 nolu kapının boş olduğunu gösterdi ve sana istersen 2 nolu kapı olarak değiştirebilirsin dedi tercihini...Şimdi soru şu; siz zeki ve güzide insanlar seçtiğiniz kapıyı değiştirirmiisniz değiştirmezmisiniz...
Doğru bilemlerin üstadlık derecesi yükseltilecek, bilemeyenler ağır kınama cezası alacak
BANGA mühim
DAX üstat gülüyo geçiyo crasshhh iddialarına...Dip yuvarlak geleceği parlak formasyonu mu var acaba mı belki de sanki... Acaba Kaya üstat ne der bu konuda...
![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Sistem 13,30 da ala döndü ben görmezden geliyorum onca yükselişe
katılmamışım bunada katılmayavereyim zaten pek iştahklıda değil 60 dk
likler satta anca onlar ala geçerse uzarım yoksa kısa için gene sistemin sata
geçmesini bekliyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri