Kayaboss teyit geldimi patron![]()
Kayaboss teyit geldimi patron![]()
BANGA mühim
add short
BANGA mühim
Dow 10.900 üzerinde kaldığı sürece işsizlik verileriyle 11.000'i kıracak demektir.. Kritik bir psikolojik seviyenin günlerce etrafında dolaşıp da kırmadığını hiç görmedim bugüne kadar... Her düşüş fiyat kafayı tekrar yukarı çevirdiği zaman alım fırsatı...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
vay **** anca açabildimpala saldırısı vardı üwwww
spot gene düşmüyor gavurlar yapıştılar ayrılmıyolar pehhh
Patron belki nevroza girdim sinir sistemim ve hormonal dengem bozuldu o yüzden de olabilir ama günler sonra ilk kez Şelale hanımın ten kokusunu hissettim..hem sistem hem histem..yani kraşieynseync değil ama bir düşüş bir dat bir ten bir dokunuş şekliiii..iyi verecekler sanki bugün
BANGA mühim
O his geçen hafta bende de vardı patron... Günlerce ZİŞD ZİŞD diye gezdim durdum ortalıklarda biliyorsun... Sonra Pala yanağımdan fena öpünce geçti birden...
Sorun şuydu, evet, ben satış görüyordum, herifler 10.000'er 20.000'er satıyordu, hayal görmüyordum, ama bunlar ellerinde tuttukları long'ların yanında cüzi miktarlardı... Adamlar dipten 150.000 kontrat long'layıp gelmiş, 20.000 satsa ne olacak? İşte bunu göremediğim için çarpılmıştım... Ders alındı, bir köşeye yazıldı...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri