bu gidis hatta sizce kirilma noktasi nerede olur
her cikisin bir inisi dusunulerek
tabii persembe baslayacak firmalarin bilanco raparlari cok onemli
fakat 86 dan bu yana baktigimiz zaman her sert cikis sert inis seklinde olmus
bu gidis hatta sizce kirilma noktasi nerede olur
her cikisin bir inisi dusunulerek
tabii persembe baslayacak firmalarin bilanco raparlari cok onemli
fakat 86 dan bu yana baktigimiz zaman her sert cikis sert inis seklinde olmus
eger su anda oldugu gibi yukseliste down jones u takip edersek sanirim down johnsun 11200 e kadar yolu var ki bu bizim xu30 endex sinin 100 000 e yaklasmasini saglar fakat hatirlandigi gibi down jones duserkende biz yukseliyorduk yani dususte dunyadan ayristik yukseliste beraber yukselik ama bu mutlu son bir yerde bitecek dunyanin en saglam ekonomisi olmadigimiza gore ve dolarin bu kadar dusmeside ithalat ihracak dengesini su anda bozdu. down jones 11200 leri gorur fakat bizim 100 bin olmamiz bana gore zor
yazdiklarim sahsi duygusal gorusumdur.
kırılma noktalarını bulmaya çalışmak enerjimizi boşa harcamamıza neden oluyor ve maddi kayıplara ve başarızlığa yol açıyor. çoğu zaman bu hataya ben de düşüyorum ne yazık ki.. şimdi bazı arkadaşlar kızacaktır ama TA ve EW olasılıklara dayalı ve bir şekilde başarısızlıklarda minarenin kılıfı hazır..kırılma noktasını ve tepe dipleri bulmak ve short veya long karar vermek için o noktada parayı havaya atsanız başarılı olma ihtimaliniz yazı geleceğini bilme ihtimalinizden düşük., peki zaman ne yapmak lazım, doğadan biraz ders almak lazım herhalde.köpek balıklarında asalak yaşayan vantuz balıkları vardır, gövdelerinin altına yapışırlar köpek balıkları nereye giderse bunlar da oraya gider bunların yiyeceklerinden faydalanırlar.., vob ister 10 olsun ister 200, fiyat ne yöne biz de o yöne, ancak bunu başarabilmek söylendiği kadar kolay değil. çünkü hareketleri mantıklı bir temele oturtmak istiyoruz, full mekanik hareket etmekte zorlanıyoruz. oysa mantık olmadığını beynimize yerleştirmeliyiz..sonuçta aynı yönde hareket etmezsek köpekbalığının midesine girecekler bizler oluruz..
Daha dün böyle bir direnci bile desteğe dönüştürüp üzerinden tepmişken kırılmadan falan bahsetmek için çoooook erken bence... Zaten dadaruhi'nin dediği gibi borsada geleceği tahmin etmeye çalışmaktan fayda gelmiyor... Ne yazık ki şahsi tecrübe ile sabit...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri