teheye %5 pehhhhhhhhh
teheye %5 pehhhhhhhhh
XU100 66 000 üstünde saatlik kapattı, DJI bozmazsa günlükte kapanır, normal şartlarda artık kısalar çok riskli...
Son 6x xxx tepesini geçtikten sonra 5 000 - 6000 puan yükseldi, tarih tekrar ederse hedef en az 7x xxx li rakamlar...
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
84.100 altında long'lardan kar alırım, yoksa aynen veriye de geceye de long devam...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
2010 günlükler için o kadar başarılı değil..
tamam son sinyal 72050 den uzunda..tam 12.200 puan kar...
ama
yılın ilk 6 ayı dar aralıkta epey kar -zarar yapmış..daha doğrusu ilk 7 ay neredeyse yatay sayılır..
bazen 4.000 puan zarar var..
bazen arkadan 3.000 puan kar var..
kar egrisinde durum açık..
ama şunu kabul edelim eylül 2009 dan itibaren neredeyse 10 ay %30 luk dilimde döndük..bu imkb tarihinde pek olmayan sıkışmadır..
USDYVADE yide yazabilirmisiniz ?
Fakat görüntü kazandırma ihtimali max. % 50...
Mevcut durumda kazanıyorsanız oyunu değiştirmeyin...
Fakat sırf deneme amaçlı düşük miktar için atıyorum sadece 2 kontrat ile çocuklar için deneyin. Nasıl olsa günlük sistem sabah akşam 10 dakika zamanınızı alır...
---------------
geçenlerde gönderdiğim 120 lik grafik artık ex oldu arkadaşlar 120 likde AL gelmiş ama tuhaf olan 15 likte hala SAT ta![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri