spot çok iyi ve yukarda shortluk bi durum yok aslındateorik fiyat 400 pivn üstte... yeni zirve geldi spotta ******
spot çok iyi ve yukarda shortluk bi durum yok aslındateorik fiyat 400 pivn üstte... yeni zirve geldi spotta ******
Yukarısı short'çuların stop'larıyla dolu... Dönecekse bile her bir tanesini patlatmadan dönmez bu Pala... Onlar için çok kolay.. Kademeler boş zaten, bas 3000-5000 kontrat istediğin yere götür...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
VahşiBatı'dan Calıntıdır kaynak neresidir bilinmiyor
VOBKE’de (VOB Kullanıcı Ekranı) “slemler” ekranında “Karsı Üye” ve
“Tüm slemler” ekranında “Alan Üye” ve “Satan Üye” alanları ile VOBAPI
uygulamasında ilgili alanlarda yer alan islem tarafı bilgileri (üye kodu
alanları) gösterilmeyecektir.
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
Dolar 1,26 lara göz kırpıyor....Tahvil de pörtledi....
2 kaldıraçla uzun vadede ekrana bakmadan,GÜNLÜK sistemler sanki daha iyi kazandırıyormuş gibi..elimdeki mevcut günlük aşşağıda..hersene ortalama 2 kaldıraçla parayı rahat 2 ye katlamış..yılda ortalama 8 işlem var..
20 milyarı 5 senede 500 milyar yapar..takip yok..sadece kritik anlarda gün sonu kapanışa bakmak lazımmış..
[/QUOTE]
O sistemi bir de Dow Jones veya Dax'da çalıştırıp sonucunu yazar mısın?
Ne alaka deme, piyasalar sürekli karakter değiştiriyor. Ya bizimki de onlar gibi davranmaya başlarsa? Eğer sistemin yabancı piysalarda da bu kadar kazandırıyorsa kullanılır derim. Yoksa kullanmam, tam ben parayı yatırıp kullanmaya başladığımda piyasa bir değişir beni batırır diye korkarım..
bu sistemin 5,20 dak ve saatliği hiçbir parametreyi değişmdende gayet iyi..tahvil ve dolarda da iyi..ama fdow da o kadar iyi değil..şimdi bu kallanılır mı..
o kadar çok sistemlerden korktum ki,en kralını bile görsem güvenesim gelmiyor...
Tahvil böyle kapanırsa yarın teminatlar 900 olur... üvvv...
Bari komisyonları indirse aracı kurumlar... Son zamanlarda ödediğim komisyonların toplamıyla birkaç sermaye daha olurdu... Vayyyy....
hayır kesinlikle optsizasyon yok...o kendini kandırmak olur..
onu ilk zamanlarda yapardık..ama sonuç hep hüsran oldu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri