aaa kızacam ama ha..nerde Selpatros..ayboluyo abi valla..taam annadık artık FX de çarpışıyosun ama dopiğin ev sahibisin patron ayboluyo valla...beyle kontrolsüz brakırsan kiracılar mundar eder topiği bak demedi deme
BANGA mühim
Keşke elimden bişey gelse patron... üvvv... Geçen hafta da beni çok fena çarptılar short'da gördün...Öyle çarptılar ki bunca yılın tepe dip avcısını yaptılar trend trader... üvvv... O zararı daha çıkarmış bile değilim az kaldı ama referandum sonrası olarak hala eksideyim...Kara Eylül oldu resmen...
![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
ben kapadım 775 den yok abi bunlar fena alacaklar gibime geliyo
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
FLAŞŞ FLAŞŞ FLAŞŞŞ
Moddys ' s on dakika önce bir grup AYInın saldırısına uğradığı için görünümü bozulmuştur !!
Azı burnu kırılan moddys ' e bir bakan bir daha bakamıyor , unlu bır yatırım grubunu Ceo'su olan Varan Buffet konu ile ilgili ;
"Sabah Moddys gayet saglıklı , düzgün ve prezentable bir haldeydi bizde buna göre yatırım yapmaya devam ettik ama şimdi şu sıfata bakarak nasıl yatırım yapalabiaağğğğkkk " diyerek lavaboya koştu
-Zaytung haber -
diye bi haber gelse şaşırmam ama![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
benim sistem günlükte şort çakana kadar şort yapmam artıkharbiden paronaya oldum he hale bak sanırım bunu beynimize kazıyorlar ve bi anda gümbür gelecek ve biz hala yok canım bu düşüş değil diyeceğiz sadece ufak bi düzeltme diyecez
![]()
![]()
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Cücük miktarda tekrar long... Yükseldikçe miktarı artırmak üzere... Şu az önceki 15dk'lıktaki fake düşüş barının altı stop...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri