Dax'da genel durum veriyle birlikte, hatta belki veriyi bile beklemeden fezaya seyahat potansiyeli yüksek diyo... Geçen de böyle olmuştu.. üvvv... Short'lar stop'larına mukayyet olsun... üvvv...
Dax'da genel durum veriyle birlikte, hatta belki veriyi bile beklemeden fezaya seyahat potansiyeli yüksek diyo... Geçen de böyle olmuştu.. üvvv... Short'lar stop'larına mukayyet olsun... üvvv...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
gerçi suç biraz da bende... koala moala hafif kaldı tabi biraz..kral boğa katili avatrını da selpatros arakladı ama vob a uğradığı yok...du bakıyım..alıımm o avatarı yine..ühühü
BANGA mühim
üw.mondiyocuk
![]()
BANGA mühim
Şimdi beklenti bitti falan diyoruk ya...Moodys yarın çıkıp bir de, abi görüntü yetmdi biz bir de kredi notunu arttırdık der mi der...yine tersde yakalanırsam, kayıpları gelir vergisinden mahsup etmezsem şerefsizim...heuehueheuheueh... "bunu da kurbana saymazsam şerefsizim" fıkrası geldi de aklıma birden
BANGA mühim
Bir de bir önceki çubuğun en düşüğünün altında kapanış isteyelim... Hatta değişik volatilite koşullarında mesela son 5 çubuğun en düşüğünün altında kapanış bekleyelim, bazen ise duruma göre kolaylaştıralım ve sadece bu çizgiyi kırmak yeterli olsun... Bir de güçlü trend tarifi yapalım, o durum devam ettiği sürece asla terse sinyalleri dikkate almayalım.. Al sana boru gibi sistem.. Ama yapıyoruz işe yarıyo mu, yok.. Nemıssız herifler tek barda 1.000 puan çakıyo.. üvvv...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri