Tam sela'yı vereceek badem sesli bir müezzin arıyordum ki, geri geldi az..du bakalım..yyşd..
pyv..moodys in **
Tam sela'yı vereceek badem sesli bir müezzin arıyordum ki, geri geldi az..du bakalım..yyşd..
pyv..moodys in **
BANGA mühim
Sn. Sazan'ın geçmişte yazmış olduğu bence çok önemli bir yazı... Son üç günkü sırf hile hurda amaçlı hareketleri görünce aklıma geldi..
http://www.voborsa.com/forum/showpos...stcount=110038
Gerek sistemler gerek EW, "crowd behaviour" yani sürü psikolojisinin olduğu , derinlikli ortamlarda çalışırlar. Eğer piyasayı tek bir (yada bir grup olarak) domine güç, tek başına etkileyebilecek ise orada sistem de EW'de çalışmaz dostum. Çünkü arz ve talep koşulları işlemez.
Bu yüzden trade edilecek piyasa yada hisse seçilirken, bu husus gözetilmelidir. (Bizde de PY yoktur, Piyasa vardır derken bunu kastedmekte idim, ancak son aylarda, piyasayı bildiği tarafa götüren smart money (güçlü para) var)
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Baba gibi trend çizgisiydi... Kırıldı dedik ama o da badem oldu... Vayyy...
En azından bariz yükselen dipler var.. O son dip aşağıya geçilmeden trend bitti denemez... Gerçi kırılsa da onu da badem ederler... İnerler altına herkes short'lar sonra yeni zirve gelir...
şşş kayaboss..strobaba nın şifresini elde ettin de senmi yazdın üstteki mesajı..üühühüh
BANGA mühim
Benim sistemin raconunu da fena çizdi rezil herifler... Son zamanlardaki en kötü performansı... Son işlemlerin hepsi arka arkaya zarar... üvvv... Neyse ki kullanmıyorum..üvvv...
![]()
abi 2 ihtimal var ya trend bitti. yada haziran 2011 e kadar yükseliş devamaz sonra noter huzurunda yazı tura yapacağum
------
1 tl ile yazı tura yaptım yazı gelirse tirend bitti didimm ve ---Z yazı geldihayırlı olsun
Memü,
Bu pozdan para kaybedersem senin de görünümünü DURAĞAN dan NEGATİFE çevireceğim ha ona güre...ehueheuue..sen full şort diyene kadar düşiydi bu namussuz sonra yükselmeye başladı..ühühühü
BANGA mühim
En son Denyo diye deneysel bir sistem yazıp bir kenara bırakmıştım, o da ismini haketmiş resmen...Referandum sonrasındaki haftanın sonuna kadar çok başarılıydı, şimdi getirisi %40'ın altına düşmüş... Yuh be.. Utanıyorum... üvvv...
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri