bu benim ho lar kesmeden olmaz günlükte, geçen dez avantajını vermiştim, 1100 pip, kazanıyor total, 400 ünü geri veriyor, 700 cepte yan %60 gibi, orayada bir iki avaks erken uyarı oıradanda yırtılır,....
bu benim ho lar kesmeden olmaz günlükte, geçen dez avantajını vermiştim, 1100 pip, kazanıyor total, 400 ünü geri veriyor, 700 cepte yan %60 gibi, orayada bir iki avaks erken uyarı oıradanda yırtılır,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
hep yalnız ama bir o kadar da kalabalık
ruh ikizini arayan bir mahluk
bulabilecekmi dersiniz.sanmam.tek başıma çürür giderim.bulursamda dünyanın en mutlu adamı olurum
üstad adıyamandan gelirken trafik kazası geçirdim.hayırlı bir iş için gittik, nirdeyse gidiyorduk.döndük o ruh haliyle işe başladık. bu hafta hata üstüne hata yaptım işte.
o yüzden bu hafta iyi dinlenmem lazım.gerçi taşınacağım evide yeni boyattım.yarın onun temizliğine soyunacam.dinleneyim derken yorulacaz.
napalım sağlık olsun
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
yaww üstad ne bileyim işte.hep dow düşerse bizde düşeriz dow yükselirse bizde yükseiriz düşüncesi hakim
daha anlamadı bu kafa tr nin boğa da dow un ayı da olduğunu
kaç defa karıştırma diyorum ama bu sefer söz.sadece tr de sizi takip edeceğim.
dow mow u takmayacam kafaya.
passat
kapatma davası dönemi değil benim bahsettiğim.. 2007 sonbahar.. rakamları yanlış yazmışım.. 12.000-14.000 çıkışı olacaktı.. o dönem dow çıkışına birebir uymadık.. bizde zirve oluşumu erken başladı.. şubat-mart 2009 dip oluşumu da erken başladı bizde.. dow yeni dipler yaparken biz dip yenilemedik 2009 da..
onun için AB batarsa diyenlerin hepsi long şu anda, bunların da hepsi ......
dedikki bunların nikahı berlin duvarının dibinde kıyıldı, gorboçev petrole teslim alındı, şimdi bu işi gürcistan kırgızlarda iranda sürdürüyor, çünkü alıştı, nataşalar ise artık lady oldu, hazır para, ırak bunların hepsinin operasyonu idi, örneğin bir haftalık irana hava harekatı , bizi iyi yolar, kentucky yani, şimdi bas aşağı dxy yi, gir bir yeri karıştır, anlık vur yukarı, paranı dengele, gerisi hikaye, yol çok yani, gewlişmekte olanlar, piyango vurdu bunlara, ekonomi ihrac edildi hepsine, yeni dünya düzeni bu, burada konuşaulanlar ise laf, kimsenin bir şey yaptığı yok, raşa gibi yani, .......gerisi hep traş , krizler dahil ve çıkşlar dahil hep gazoz, sadece doğru yönde olmak şart, .....her şey algılatma üzerine, bu algı nın, al ında alman gı sında satman, yda tersinde gı al şeklinde,...
bunu bu gün benim topicte ağanın düşüşünü beklerken yazdım gerginlik anında, sinir boşalması,....
jelibon bir yazımda demiştim bulmam zor benim topicte, yeni manifesto, bunlar oldu gomanist, gomanistler oldu vahşi batı, dünyanın çivisi çoktan çıktı, işte o yüzden derim yeni manifesto, yada no mani, görürmüyüz bilmem,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
kırmızı mavi benim holar, okla olanda tetik, çünkü ho trende çok pis giriyor, kafayı kaldıramıyor şerro, o da tetik işte, şimdi tetik aşağıda günlükte, bunun aşası çıkış terso yani,...., birden gümletecekler yavni, ama sabır,...bu gün zor, bunu gümletseler bile benim ho kesmes,....
ne olabilir sizce.o sinirle gelince kaza oluyor sonuçta
kazayı bunun için yaptık dikkatsizlikten.allahtan fazla bir şey olmadı.
millet evlilik denen şeyi oyuncak zannediyor yahu.çoluk çocukla uğraşıyoruz.
buradan eli olupta hayırlı bir eşe sahip olanlara sesleniyorum.eşlerinizin kıymetini bilin
vallahi ben ve çevremdekiler dahil evlenecek kız bulamıyoruz.kızların hepsinin kafa 1500 olmuş.
30-35 yaşlarında arkadaşlarıız hepimiz bekarız.annelerini her gördüğümde evlendir şunu diyorum.onlarda bulamıyoruz ki oğlum diyorlar.
getiriptebir tane hayırsızı başımıza belamı edelim diyorlar.
önceleri tek benmiyiym diyordum ama vallahi dernek kursam başbakan getirir başbakan götürürüz
tobb mobb tüsiad müsiad vız kalır yanımızda.sayımızla ezeriz onları
evlenenek kız bulamayan müzmim bekarlar derneği
hahahahaha
passat
Sp Grafik.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri