vurun ayular cenk günüdür..ühühüh...balya balya, negatif ayrışmalı küsküşayneli....
vurun ayular cenk günüdür..ühühüh...balya balya, negatif ayrışmalı küsküşayneli....
BANGA mühim
12:59 DAN BERİ İŞLEM YOK BUGÜN 1 İŞLEM VAR SİSTEM ŞORTTA AMA HALA ONAY YOK SORT 400 DE GELDİ 84000 GÖRDÜ AMA GEÇİCİ AL BİLEM GELMEDİ ULEN MADEM ÖYLE BASSSANA ŞORTU İŞTE KAFASIZ HERİF![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Saatlikteki obo çok güzel, bozmadılar dowa rağmen...
İyi o zaman hadi gelişenden çıkalımda,gelişmişlere gidelim...![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
sadece düşüş yakalayan 3 göstergemde satta
şimdi de dışarıyı alıyolar buraya veriyorlar hep ters köşe![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Düşün hulem yakamızdan artıkın...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
negatif ayrisma time basladimi artik tam mal cakma havalaridir o havalar.....shortum olumune degil ama yarin son gun kara cuma olmasi lazim uwwww
Eur/Usd günlüğe bakıyorum uzun süredir bir günü önceki günün en düşüğünün altında kapatmamış. Bence short düşünmek için çok erken. Sipsivri bir tepe yapmayacaksa daha birkaç gün yatay gitmesi lazım en azından... Ben böyle dedim diye yarın göçebilir ama bence short riskli...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
2000 yılında günlük sistemlerimi kullansaydım sadece 1 yılda 50bin tl
1 trilyon(eski para) oluyormuş. zaten öyle bonus fırsatlar 10 yılda bir gelir. kimbilir belki 2011 öyle bir yıl olabilir... o yıllarda trend o kadar güçlüydü ki nerdeyse aracı kurum kapıları kırılıyordu...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri